Lehtitaikinan teko pimeällä keskiajalla
"Pimeä keskiaika on suomen kielessä puhekielinen ilmaisu, jossa ajatus antiikkia seuranneesta kulttuurin rappeutumisesta ja yhteiskunnallisesta hiipumisesta on siirretty tarkoittamaan niin sanottua "keskiaikaa" eli noin tuhannen vuoden ajanjaksoa suunnilleen vuosien 500 ja 1500 välissä"
Nyt on kuulkaas tullut niin että kulttuurin rappeuman ja yhteiskunnallisen hiipumisen seurauksena GOOGLE EI ENÄÄ TIEDÄ MIKÄ V***U ON LEHTITAIKINA.
Mua rassaa, nyppii ja korventaa. Tiedättekö kun, joulutortut on hyviä, MUTTA - mutta, mutta ja mutta.
Mulla jää niistä suuhun sellainen eltaantuneen rasvan maku, happamuus ja suoranainen kalvo kitalakeen. Syypää on siinä että valmistaikinassa on käytetty "margariinia", ts. jotain vielä halvempaa kasvisrasvasekoitusta, palmuöljyjyä ja mitälie visvaa.
Siksi haluaisin leipoa ite sellasen takinan kuin koulun kotitaloustunnilla ja kotona on opetettu, sellaisen missä vehnätaikinaa kaulitaan aivan ohueksi ja taitellaan/pinotaan voidellen voilla välit jotta lopputuloksesta tulee lehtevä, mutta kaikkien näiden vuosien jälkeen kaipaisin resepetiä tueksi.
Googlestä löytyy vain: sotke voita ja vehnää ja uuniin KAI MINÄ NYT SEN SAATANA OSAAN TEHDÄ NEUVOMATTAKIN.
No älkää vaan vastatko. Hernekeittotrolli tarvii teitä varmasti enemmän.