Voiko normaali kurkkua laittaa suolakurkun etikkaan?
Tuleeko niistä kuten suolakurkkuja tai jotain sinne päin? Jotenkin turhalta tuntuu kaataa pois sitä etikkaa. Etikka on ollut koko ajan jääkaapissa.
Kommentit (49)
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkkuja ei säilötä etikkaan. Maustekurkut säilötään.
Suolakurkku taitaa kyllä yleisnimityksenä kattaa sekä maustekurkut, että hapankurkut.
On siinä mausteliemessä muutakin, eikä se ikuisesti säily, mutta mikä estää kokeilemasta vaikka yksi satsi heittää ja sitten heittäisin kyllä parin päivän päästä pois. Riippuu tietysti kuinka kauan sulla nyt se liemi hapantunut.
Vierailija kirjoitti:
On siinä mausteliemessä muutakin, eikä se ikuisesti säily, mutta mikä estää kokeilemasta vaikka yksi satsi heittää ja sitten heittäisin kyllä parin päivän päästä pois. Riippuu tietysti kuinka kauan sulla nyt se liemi hapantunut.
Purkin avaamisesta noin 2 viikkoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkkuja ei säilötä etikkaan. Maustekurkut säilötään.
Suolakurkku taitaa kyllä yleisnimityksenä kattaa sekä maustekurkut, että hapankurkut.
Monille tuntuu olevan. Minä pidän nimenomaan happamista, venäläisistä kurkuista verrattuna paljon makeammille maustekurkuille.
Lisätietoja, lukee mausteliemi, parasta ennen 2026 ja avattuna säilytä jääkaapissa ei sano kuinka kauan kestää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkkuja ei säilötä etikkaan. Maustekurkut säilötään.
Suolakurkku taitaa kyllä yleisnimityksenä kattaa sekä maustekurkut, että hapankurkut.
Älä SINÄ siinä viisastele!
Mikä hitto on normaali kurkku? Kurkkulajikkeita on aika perhanan useita ja käsittääkseni ne ovat kaikki normaaleja(?) Vai onko kenties olemassa epänormaaleja kurkkuja?
Ajattelin kokeilla jos niistä tulisi sitten hapan, suola ja maustekurkkuja kerralla :)
Laita vaikka kalasoppaan. Etsi vaikka Imatran Valtionhotellin lohisopan resepti, jos et uskalla tehdä soppaa ilman reseptiä.
Suolakurkut tehdään avomaankurkuista, jotka ovat kiinteämpiä kuin taviskurkut. Mutta ei kai siinä muuten mitään ihmeempää ole. Tulee vain vähän vetisiä suoliksia.
Joskishan niissä lukee säilymisaikana 3 päivää. Varmaan oikea aika joitain viikkoja, riippuu kauanko pöydässä, ottimien hygienia jne. Mikset laita 5 tuorekurkkuviipaletta, varmaan huomenna maustunut. Ja parin päivän päästä liemi mäkeen.
Tosin ehkä mummonkurkkuja tekisin, ja seuraavan kurkkupurkin avatessa heti kun pinnalla alkaa olla nestettä reilusti vaikka kurkut peitossa, niin vois johonkin ruokiin sitä lientä käyttää vähän.
Vierailija kirjoitti:
Mikä hitto on normaali kurkku? Kurkkulajikkeita on aika perhanan useita ja käsittääkseni ne ovat kaikki normaaleja(?) Vai onko kenties olemassa epänormaaleja kurkkuja?
Kyllä on olemassa epänormaaleja kurkkuja. Älä yhtään viisastele siinä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä hitto on normaali kurkku? Kurkkulajikkeita on aika perhanan useita ja käsittääkseni ne ovat kaikki normaaleja(?) Vai onko kenties olemassa epänormaaleja kurkkuja?
Kyllä on olemassa epänormaaleja kurkkuja. Älä yhtään viisastele siinä.
Ai ne hyljeksityt käyrät kasvihuonekurkut joita myydään edullisemmin sen takia, koska Eu-direktiivit nyt vain luokittelee ne reppanat viallisiksi? :/
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä hitto on normaali kurkku? Kurkkulajikkeita on aika perhanan useita ja käsittääkseni ne ovat kaikki normaaleja(?) Vai onko kenties olemassa epänormaaleja kurkkuja?
Kyllä on olemassa epänormaaleja kurkkuja. Älä yhtään viisastele siinä.
Joo eikö niitä epänormaaleja kurkkuja viedä halvalla ulkomaillekin? Mikäli kotimaisista epänormaaleista kyse.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkkuja ei säilötä etikkaan. Maustekurkut säilötään.
Suolakurkku taitaa kyllä yleisnimityksenä kattaa sekä maustekurkut, että hapankurkut.
Eikä ole yleisnimitys. Ovat aivan erilaisia tuotteita, hölmö olet, jos jotain muuta luulet.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkkuja ei säilötä etikkaan. Maustekurkut säilötään.
Suolakurkku taitaa kyllä yleisnimityksenä kattaa sekä maustekurkut, että hapankurkut.
Eikä ole yleisnimitys. Ovat aivan erilaisia tuotteita, hölmö olet, jos jotain muuta luulet.
Niin hapankurkku on täysin eri asia kuin maustekurkku.
Kun säilötään se neste on kiehuvaa. Se on jo bakteereja täynnä vanha säilöntäneste.
Tällä palstalla sitten tulee kaikesta draamaa :D
Ap.
Suolakurkkuja ei säilötä etikkaan. Maustekurkut säilötään.