Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka usein syötte pottumuusia?

Vierailija
07.12.2023 |

Eiku, ihan vain tuli mieleen kysyä.

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mites itse?

Vierailija
2/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa kuussa. Mies tekee pottumuussia, itsellä ei tule tehtyä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain joskus pikaruokana pussista, en muuten. Pottuni syön kokonaisina, yleensä kuorineen.

Vierailija
4/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähintään pari kertaa viikossa teen muusia, aina en syö itse, mutta duunarille lounaaksi. Mutta usein on viikonloppuruokana muusia lisukkeena.

Vierailija
5/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vain joskus pikaruokana pussista, en muuten. Pottuni syön kokonaisina, yleensä kuorineen.

Kuorineen?? Ei juma.

Vierailija
6/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

2-3 kertaa viikossa. Minulla on pakastimessa ahven fileitä 7-8 kg ja paistan niitä ja syön uusin kanssa. Hyvä ja yksinkertainen ateria ja myös halpa. Itse syksyllä kalastin kaikki ahvenet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Milloinkahan olisin viimeksi syönyt? Taisi olla Rovaniemellä pari vuotta sitten, kun tilattiin poronkäristystä. Ikinä en ole itse tehnyt ja olen sentään jo 62v ja kolmen lapsen äiti.

Vierailija
8/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen muussia aika usein, nam. Itse tehdyt lihapullat paistinpannulla ja oikea muussi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harvoin. Kunnollinen keitetty peruna on niin maukas, että oikeastaan jo suolan lisääminen heikentää sitä.

Vierailija
10/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeata muusia liian harvoin, mutta tarkoituksella, kun siihen kuuluu kermaa ja voita. Kolmisen kertaa vuodessa.

Pussimuusia tuunattuna nopeina päivinä pari kertaa kuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa kuussa. Riippuen siitä, mikä on pääruuan aines.

 

Vierailija
12/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen perunamuusia tai porkkana-perunamuusia ehkä kerran viikossa reilusti koska ylijääneestä leivon lepuskoita tai sämpylöitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vain joskus pikaruokana pussista, en muuten. Pottuni syön kokonaisina, yleensä kuorineen.

Kuorineen?? Ei juma.

On se hurja.

Vierailija
14/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi väsätä muusia, kun paljon parempaa, helpompaa ja terveellisempää on keittää hyvälaatuiset perunat ja laittaa nokare voita päälle?! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Milloinkahan olisin viimeksi syönyt? Taisi olla Rovaniemellä pari vuotta sitten, kun tilattiin poronkäristystä. Ikinä en ole itse tehnyt ja olen sentään jo 62v ja kolmen lapsen äiti.

Miksi et ole tehnyt, mielenkiinnosta kysyn.

Vierailija
16/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen perunamuusia tai porkkana-perunamuusia ehkä kerran viikossa reilusti koska ylijääneestä leivon lepuskoita tai sämpylöitä.

Pahoittelut, mutta aina ihmetellyt näitä ylijääneitä muuseja. Mä viimeksi tein kolmesta kilosta perunaa neljälle ihmiselle muusia. Ei jäänyt yli. Jengi oli kyllä todella ähkysiä, mutta muusikattila ammotti tyhjyyttään. Kaikkea muuta jäi reilusti.

Vierailija
17/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeastaan ei tule mitään niin pahaa mieleen kuin pussimuussi, tai no joo, pinaattisoppa. Kun teen muussia, teen sen ihan oikeista potuista. Jos ei mukamas ole aikaa siihen, niin en sitten tee muussia ollenkaan.

Vierailija
18/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin harvoin tulee tehtyä edes tavallisia keitettyjä perunoita. Yleensä teen riisiä tai pastaa. 

Vierailija
19/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oikeata muusia liian harvoin, mutta tarkoituksella, kun siihen kuuluu kermaa ja voita. Kolmisen kertaa vuodessa.

Pussimuusia tuunattuna nopeina päivinä pari kertaa kuussa.

Kermaa? Mä käytän keitinvettä, voita, suolaa ja liraus maitoa ja perunasurvimella soseeksi.

Vierailija
20/27 |
07.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Teen perunamuusia tai porkkana-perunamuusia ehkä kerran viikossa reilusti koska ylijääneestä leivon lepuskoita tai sämpylöitä.

Pahoittelut, mutta aina ihmetellyt näitä ylijääneitä muuseja. Mä viimeksi tein kolmesta kilosta perunaa neljälle ihmiselle muusia. Ei jäänyt yli. Jengi oli kyllä todella ähkysiä, mutta muusikattila ammotti tyhjyyttään. Kaikkea muuta jäi reilusti.

Meitä on kaksi aikuista ja kilosta pottuja tulee muusia kahdeksi päiväksi ja sitä jää yleensä aina sen verran että voi tehdä lepuskoita tai sämpylöitä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi neljä