Miten sipulit ovat niin huonolaatuisia tänä vuonna, oletteko huomanneet samaa?
Nytkin ostin eilen irtomyynnistä 5 kpl sipuleita, kokeilin kaupassa painellen että ovat hyviä. No sitten rupesin tekemään karjalanpaistia ja yksi kerrallaan noita kuoriessa sisältä paljastuu möhjääntynyt kohta sellainen klähmäinen, tahmea eli menossa huonoksi. Koko pussista 3 kpl oli tällaisia. Eikä niitä huomannut mitenkään päältä päin! Onneksi ostin yläkanttiin mutta se on jo aika huono onnistumisprosentti jos viidestä vain kaksi on käyttökelpoisia...
Tässäkö näkyy se kun viljelijöiden palkoista säästetään?
Mitä tavaraa päätyy pakasteisiin, ravintoloihin, ruokaloihin? Näitä samojako?
Kommentit (3)
Niitä ei vissiin kuivateta tarpeeksi pitkään, myyntiin vaan ja mätänevät. Lidlistä oon ostanut hyviä sipuleita, ei yhtään mätää sattunut kohdalle
Yhden verkkopussin olen huomannut, että sipuleissa oli yksi kerros musta?? En muista mikä tuottaja.