MIten voi olla mahdollista että pizzerioitten Pizzat on ihan yö/päivä verrattuna kotitekoseen?
Eikai se nyt pelkästään jostain uunista voi johtua?
Kommentit (5)
OT, mutta johtuukohan suomalaisten suolistosyöpien kasvu tuosta pizzerioiden ja kebabbiloiden suuresta suosiosta? Niitten rantautuminen ajoittuu juuri samaan ajankohtaan kun nuo syövät pyrähti kasvuun. Etenkin nuorilla miehillä jotka varmaan eniten syövät pizzeriapizzaa ja kebabia.
Vierailija kirjoitti:
OT, mutta johtuukohan suomalaisten suolistosyöpien kasvu tuosta pizzerioiden ja kebabbiloiden suuresta suosiosta? Niitten rantautuminen ajoittuu juuri samaan ajankohtaan kun nuo syövät pyrähti kasvuun. Etenkin nuorilla miehillä jotka varmaan eniten syövät pizzeriapizzaa ja kebabia.
Tuskin
Reagoin aina vatsallani kun syön pitserian pitsaa tai kebabia. Nyt minulla alkoi jatkuvat ilmavaivat. Peppuni rutisee pitkäkestoisesti ja kovaan ääneen. Pyllystä purkautuu todella pahan hajuista kaasua kovalla paineella. Mikä auttaisi tähän vaivaan?
Ap
Pizzataikina pitää osata tehdä, sitä ei saa läpikastella liiallisella määrällä täytteitä ja paistamisen täytyy tapahtua nopeasti, jotta pinnassa on rapeutta, mutta pohjasta ei tule kuiva korppu. Hyvään lopputulokseen ei ole mitään yksittäistä kikkaa eli onnistuu nostattamalla taikinaa tunti tai pari tai tavallisessa kiertoilmauunissa pizzauunin sijaan.
Uunissahan se juju piilee. Lisäksi nostattavat taikinaa pitkään, jolloin se saa paremman sitkon.