Voiko nestemäistä margariinia laittaa kakkuihin, joissa rasva vaahdotetaan?
Esim. joulun hedelmäkakussa on ohjeena vaahdottaa rasva ja sokeri. Onnistuuko juoksevilla pullomargariineilla? Kyselee kokematon leipoja.
Kommentit (12)
Kyllä voi, olen käyttänyt useinkin.
Vierailija kirjoitti:
Ei onnistu.
Höpö, höpö, kyllä onnistuu.
Ei voi, äläkä muutenkaan laita margariinia kakkuun! Leivo voista, niin saat suussasulavia leivonnaisia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei onnistu.
Höpö, höpö, kyllä onnistuu.
Ei taida sinulle leivonnaisen maulla tai koostumuksella olla paljoakaan merkitystä?
Voi toki, jos haluaa kakkua, joka ei ole sen enempää koostumukseltaan kuin maultaankaan tasokasta.
Vierailija kirjoitti:
Ei voi, äläkä muutenkaan laita margariinia kakkuun! Leivo voista, niin saat suussasulavia leivonnaisia.
Missä vaiheessa margariini sulaa?
Vierailija kirjoitti:
Ei voi, äläkä muutenkaan laita margariinia kakkuun! Leivo voista, niin saat suussasulavia leivonnaisia.
Voilla tulee parhaat kakut mutta juoksevalla margariinilla onnistuu aivan hyvin, käytän sitä usein kakuissa jos voi on loppu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi, äläkä muutenkaan laita margariinia kakkuun! Leivo voista, niin saat suussasulavia leivonnaisia.
Missä vaiheessa margariini sulaa?
Siinä vaiheessa, kun sen lämmittää tietyn pisteen yli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei onnistu.
Höpö, höpö, kyllä onnistuu.
Ei taida sinulle leivonnaisen maulla tai koostumuksella olla paljoakaan merkitystä?
Mausta ei nyt ollut kyse. Koostumus on ihan hyvä margariinillakin tehtynä, öljykin käy. Olen leiponut kymmeniä vuosia kakkuja. N.65v.
Aina voi laittaa. Ihan mitä tahansa ja mihin tahansa.
Ei onnistu.