Meillä tykätään ylikypsästä kinkusta , entä muilla ?
Kommentit (14)
sinne 90+ asteeseen ja maailman paras kinkku on se.. ahhh...
Nam!
Mitä sinappia muuten käytätte kinkun kanssa?
on nyt pari vuotta kieltäytynyt kinkusta, joten ei osteta ollenkaan.
En itsekään erityisesti välitä.
tai Auran väkevää , mies tykkää siitäkin.
Nam!
Mitä sinappia muuten käytätte kinkun kanssa?
Ehdottomasti väkevää, omatehtyä.
Ja kinkku tosiaan sellainen ylikypsä.
että kun kinkun sisälämpö on 77 astetta, sammutan uunin ja jätän kinkun sinne.
sinappina ennen kapteenin kultaista, mutta sitä ei enää saa prismasta, eikä cittarista (en ainakaan viimeks löytänyt) =(
onneks meirakin on melko hyvää.
Paistatteko niin, ettei aattona joudu syömään lämmintä kinkkua. Me pidämme kinkusta vain kylmänä.
Sellaisesta "kosteasta" kinkusta en välitä yhtään, mieluummin jätän syömättä. Ero tuollaiseen ylikypsään herkkukinkkuun on huikaiseva. NAM!
ehdottomasti!!! Ei mitään jänkkiä, yäk.
Paistatteko niin, ettei aattona joudu syömään lämmintä kinkkua. Me pidämme kinkusta vain kylmänä.
Mä käytän sinappina Kotisinappia. Sellaista hiukan väkevän makeahkoa.
Tekisi mieli kokeilla jotain uutta...
Onkohan ylikypsä.. Parasta kinkkua kuitenkin, meillä tykätään.