Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Meillä tykätään ylikypsästä kinkusta , entä muilla ?

Vierailija
19.12.2010 |

Mieluummin mureneva kuin vetinen.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onkohan ylikypsä.. Parasta kinkkua kuitenkin, meillä tykätään.

Vierailija
2/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vetinen on ällö!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sinne 90+ asteeseen ja maailman paras kinkku on se.. ahhh...

Vierailija
4/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nam!



Mitä sinappia muuten käytätte kinkun kanssa?

Vierailija
5/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on nyt pari vuotta kieltäytynyt kinkusta, joten ei osteta ollenkaan.



En itsekään erityisesti välitä.

Vierailija
6/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai Auran väkevää , mies tykkää siitäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nam!

Mitä sinappia muuten käytätte kinkun kanssa?

Ehdottomasti väkevää, omatehtyä.

Ja kinkku tosiaan sellainen ylikypsä.

Vierailija
8/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

että kun kinkun sisälämpö on 77 astetta, sammutan uunin ja jätän kinkun sinne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sinappina ennen kapteenin kultaista, mutta sitä ei enää saa prismasta, eikä cittarista (en ainakaan viimeks löytänyt) =(

onneks meirakin on melko hyvää.

Vierailija
10/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistatteko niin, ettei aattona joudu syömään lämmintä kinkkua. Me pidämme kinkusta vain kylmänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteena Dijonin sinappia.

Vierailija
12/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellaisesta "kosteasta" kinkusta en välitä yhtään, mieluummin jätän syömättä. Ero tuollaiseen ylikypsään herkkukinkkuun on huikaiseva. NAM!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ehdottomasti!!! Ei mitään jänkkiä, yäk.

Vierailija
14/14 |
19.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistatteko niin, ettei aattona joudu syömään lämmintä kinkkua. Me pidämme kinkusta vain kylmänä.

Mä käytän sinappina Kotisinappia. Sellaista hiukan väkevän makeahkoa.

Tekisi mieli kokeilla jotain uutta...