Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Makaroonia hernekeittoon? Onko kukaan kokeillu?

Vierailija
19.11.2023 |

Mietin tässä miten saisi hernekeiton enemmän tukevaksi niin pasta tuli mieleen jos vähän lisäisi pastaa siihen.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up.

Vierailija
2/6 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keski-Euroopassa laitetaan ihan pieniksi paloiksi pilkottua perunaa ja porkkanaa joukkoon. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keski-Euroopassa laitetaan ihan pieniksi paloiksi pilkottua perunaa ja porkkanaa joukkoon.

 

Hmm kuulostaa hyvältä, ilmeisesti pitää keittää sitten vähintään 5 minuuttia. 

 

Vierailija
4/6 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei neulamuikkuja tai kalakukon paloja?

Vierailija
5/6 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Keski-Euroopassa laitetaan ihan pieniksi paloiksi pilkottua perunaa ja porkkanaa joukkoon.

 

Hmm kuulostaa hyvältä, ilmeisesti pitää keittää sitten vähintään 5 minuuttia. 

 

Parempi tulee, kun antaa kunnolla pehmetä, ainakin parikyt minuuttia loppuvaiheessa. Jos siis tekee keiton alusta saakka itse. Jos lisää purkkihernariin, keittäisin nuo palat erillisessä kattilassa kypsiksi ja lisäisin sitten keiton sekaaan.

Vierailija
6/6 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole kokeillut, mutta sen sijaan laitan hernekeittoon valkoisia papuja.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä seitsemän