Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

onko tummunut juuriselleri pilaantunutta

Vierailija
02.11.2023 |

Tai onko homeessa. Reunoista palaset tummunut. Oli 2 vko jääkaapissa. Jäi sinne flunnssan takia kun ei jaksanut tehdä miään, Olisi pitänyt pakastaa.

terv. supernainen

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
02.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikea sanoa näkemättä. Kyse voi olla vain hapen aiheuttamasta tummentumisesta. Hapettuma on tasaista tummentumaa. Tummentuneen pinnan voi leikata pois. Jos juureksen pinta sen sijaan on niljainen, ei sitä välttämättä enää kannata käyttää. Juureksista kyllä havaitsee, mikäli ovat homeessa. Home on täplinä, yleensä pinnan kuopissa ja juonteissa.

Vierailija
2/3 |
02.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän on niitä samanlaisia kuin peruna ja muut ettei kestä olla ilman kuorta, leikkaa pois ne tummentuneet kohdat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
03.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos neuvoistanne :) Heitin pakkaseen, jotta voin esitellä jollekin tutulle joskus. Sitten arvion jälkeen opin tunnistamaan paremmin syöntikelpoisen juurisellerin. Himoitsen sitä kypsänä. Uskon että on vain tummentunut. Ei näy pilkkuja, jotka näyttäisivät homeelta.

Otin myös valokuvia avokadon tummasta pilkusta. Usein jo ennen kypsymistä huonon näköisiä. Nämä asiat täytyy selvittää perinpohjin, jotta tietää jatkossa mikä on syöntikelpoista.

 

supernainen

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi yhdeksän