Teen etikkakurkkuja, pitääkö ne lasipurkit jotenkin desinfioida?
Ohjeissa sanotaan vaan, että pitää olla puhtaita purkkeja. Hillo-ohjeissa käsketään desinfioida esim. uunissa. Tietäiskö kukaan "martta"?
Kommentit (6)
Mä käytän hetken kiehuvassa vedessä. On toiminut ihan hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Oletko noin tyhmä?
Jatkaisin tähän pikihyödylliseen neuvoon sen verran, että kiehuvan kuumalla vedellä huuhtelu voisi olla hyvä kompromissi. Suola ja etikka hoitavat loput.
Kiehuvassa vedessä oon pyöräyttänyt purkit ja kannet enkä koske sisäpintoihin sit enää. Ylösalaisin kun säilyttää täyttämisen jälkeen säilyy hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Kiehuvassa vedessä oon pyöräyttänyt purkit ja kannet enkä koske sisäpintoihin sit enää. Ylösalaisin kun säilyttää täyttämisen jälkeen säilyy hyvin.
Säilyy kyllä ihan hyvin kansi ylöspäin.
Kiitos! Ap
(Ja voin olla tyhmäkin, mutta kun en ennen ole kurkkuja säilönyt...)
Oletko noin tyhmä?