Joko se on täällä päätetty, kummalle puolelle näkkäriä se voi laitetaan?
Siis sille kuoppapuolelle, vaiko sille sileälle pinnalle?
Kommentit (24)
Itse ratkaisin siten, että margariinin ja juuston laitan sileälle puolelle, sitten taas jos syön näkkileivän pelkän tuorejuuston kanssa, niin silloin kuviopuolelle. On toiminut hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Tietysti sille kuoppaiselle. EI se muuten maistu miltään
Tämä on siis yläpuoli. Aika hassua jotkut laittaa pohjaan voita/margariinia.
On päätetty,
voi laitetaan näkkärin toiselle puolelle ja margariini näkkärin toiselle puolelle.
Kaikki muut lisukkeet laitetaan aina sille puolelle mille on levite laitettu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietysti sille kuoppaiselle. EI se muuten maistu miltään
Tämä on siis yläpuoli. Aika hassua jotkut laittaa pohjaan voita/margariinia.
Ei, vaan se on alapuoli. Näkkärit paistuu uunissa kuoppapuoli alaspäin...
Laitankin voin näkkärin reunaan. Melko tarkka saa olla voitelussa, mutta eipähän tarvitse kuunnella muiden kommentteja siitä, että voitelen väärän puolen.
Se on luuseri , joka laittaa voita vain ne kuopat täyteen ja jättää leivän muuten paljaaksi.
Voitahan on oltava aina leivän päällä hampaan paksuinen kerros
Entäs hapankorppu? Olen siirtynyt laittamaan hapankorpussa voin sileämmälle puolelle.
Nämä ovat varmasti tapoja joita on oppinut omilta vanhemmiltaan tai perheeltään, se kummalle puolelle voitelee.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietysti sille kuoppaiselle. EI se muuten maistu miltään
Tämä on siis yläpuoli. Aika hassua jotkut laittaa pohjaan voita/margariinia.
Ei, vaan se on alapuoli. Näkkärit paistuu uunissa kuoppapuoli alaspäin...
Jauhoinen tasaisempi puoli on alapuoli, alaosaan jää jauhoja.
Sileälle tietenkin. Kuoppa puolelle menee liikaa levitettä ja maistuu paskalle.
Itse halkaisen näkkärin ja voitelen sisäpinnat. Samalla tavalla kuin muutkin leivät. Piste.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietysti sille kuoppaiselle. EI se muuten maistu miltään
Tämä on siis yläpuoli. Aika hassua jotkut laittaa pohjaan voita/margariinia.
Laitatko voita sämpylän pohjaan vai pintaan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietysti sille kuoppaiselle. EI se muuten maistu miltään
Tämä on siis yläpuoli. Aika hassua jotkut laittaa pohjaan voita/margariinia.
Laitatko voita sämpylän pohjaan vai pintaan?
Väliin
Tietysti sille kuoppaiselle. EI se muuten maistu miltään