Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onkohan gifflareiden valmistus jotenkin muuttunut?

Vierailija
08.09.2023 |

Tässä mun eilen ostamassa pussissa näyttää olevan pelkkiä kuivia muotopuolia

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
09.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up, oli todella huonoja pullia! Onko muilla samanlaisia kokemuksia ollut viime aikoina?

Vierailija
2/5 |
09.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä tuotteessa on kyllä parasta ennen -päivän rajoissa ihmeen suuria tuoreuseroja pehmeästä ikävän kuivaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
09.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tykkää gifflareista, mutta sellainen asia ärsyttää, kun ostaa uunituoreiksi kuvittelemiaan sämpylöitä ja yksi tai kaksi on selvästi vanhempaa erää.

Sen huomaa heti.

Tapaan siis leikata sämpylät tuoreina kahtia ja pakastaa ja sieltä sitten tarpeen mukaan sulamaan.

Vierailija
4/5 |
09.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mee hoitoon!

Sinähän siellä jo ootkin...

Vierailija
5/5 |
09.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näistä kannattaa valita aina sellainen pussi, joissa on puusteissa paljon "kierroksia". Nämä ovat näin gifflar-kokemusasiantuntijana kaikkein mehevimpiä verrattuna vähemmän kierroksia omaaviin puusteihin. Kokeilkaa itse, jos ette usko..