Kummalle puolen näkkileipää voi kuuluu laittaa
Kommentit (30)
Riippuu ihan siitä haluatko käyttää vähän vai paljon voita. Näkkäri on loistava keksintö siinä mielessä.
Ihan sama, voikerroksen paksuus on suurempi kuin leivän
Helpommin levittyy ja pysyy paremmin karhealla puolella.
Suosittelen ostamaan parempaa leipää, niin ongelma poistuu.
Reikäiselle puolelle, paremman makuista.
Yläpuolelle mieluusti, on siistimpää näin.
Tasaiselle, ei reikäpuolelle missään nimessä! Reikäpuolelle laittaessa levitettä tulee liikaa suhteessa leivän massaan ja lihottaa ylenpalttisesti. Kannattaa miettiä....
Et siis ole kuullut jo ainakin sata vuotta vanhaa sanontaa, että kotona sileälle puolelle säästääkseen voita ja vierasilla reikäselle puolelle.
On niin murustavaa ja helposti hajoavaa tuo näkkäri että parempi vaihtaa suosiolla ruisleipään.
Yläpuolelle, vain hiihtäjät pohjaa voitelee 🤣
Samalle puolelle kuin juusto ja muut leikkeleet.
"Kummalle puolelle" on väärä kysymys, koska näkkileivässä on kuusi sivua.
Vierailija kirjoitti:
"Kummalle puolelle" on väärä kysymys, koska näkkileivässä on kuusi sivua.
Vaikutat juuri sellaiselta tyypiltä joka voitelee vain reunasivun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"Kummalle puolelle" on väärä kysymys, koska näkkileivässä on kuusi sivua.
Vaikutat juuri sellaiselta tyypiltä joka voitelee vain reunasivun.
Yksi lyhyt reuna.
Älä laita lainkaan voita niin ongelma poistuu.