Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitääkö risottoa tehdessä kokoajan olla hellan ääressä vai riittääkö että kokki on hämmentävä?

Vierailija
06.09.2023 |

Treffiruokavinkkejä kyselen työnjakoa ajatellen.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Risottoa ei pidä jättää seisomaan. Kuumaa nestettä pitää lisätä vähitellen koko ajan sekoittaen eli kokin pitää olla koko ajan hereillä.

Vierailija
2/3 |
06.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mä en hämmennä jatkuvasti, pidän lieden pienellä (1-2 ) eli riidi hautuu, ei kiehu. N 5 min välein sekoitan varovasti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei riitä. Kokin on oltava myös kuuma.