Millä olette korvanneet margariinin?
Kommentit (17)
on tutkimusten mukaan terveellisin vaihtoehto.
voista, kylmäpuristetusta öljystä ja vedestä, näin olen tehnyt jo pitkään
Täysin E-kooditon vaihtoehto, maistuu voilta, mutta on pehmeä ja levittyy hyvin. 80% voita 20% rypsiöljyä. Tätä laitetaan karppileivän päälle.
Paistamiseen aitoa voita tai kookosöljyä ja oliiviöljyä. Mitään muita rasvoja ei käytetä.
Ja onko varmasti tehty hyvästä rypsiöljystä? Onko E-aineita?
ja toi keltainen becel voitti, sitä me käytetään ennen sitä oli vihreä becel.
Kotimainen tuote :)
http://www.maitokolmio.fi/fin/Tuotteet/Rasvat/Dellariini.15.html
Ei ihme ettei uusia tuotteita bongaa sieltä kilometrihyllystä missä niitä becelkeijuja myydään hyväuskoisille hölmöille..
Margariini on jotenkin oudon makuista ja kyllähän se tuntuu äkkiseltään vähän vähemmän luonnolliselta kuin voi, vaikka voikin nykyään valmistetaan teollisesti.
eikä ole Dellariinia löytynyt yhdestäkään niistä.
Oivariiniä laitoin. Paistamiseen käytän voita ja rapsiöljyä. En ole moneen vuoteen käynyt kolesterooli kokeissa. Koska arvot olivat normaalit.
Leivällä kevytbecel, paistamisessa rypsiöljy, salaatinkastikkeessa ym oliiviöljy, leivonnassa rypsiöljypohjainen juokseva margariini
Leivonnassa voi, leivän päällä pesto, salaatissa oliiviöljy, paistamisessa kylmäpuristettu rypsiöljy.
on kyllä varmana ihan se ja sama, mitä kissanrasvaa se on. Vaihtelee voista keijuun ja dellariinistä kevytleviin. Aina vapun jälkeen pyörii joku öljypullokin kaapissa.
itsetehdyillä levitteillä: siemen-, porkkana-, avokado-, pesto-, papu- tms. tahnoilla. Ovat todella hyviä, eikä tartte pelätä e-koodeja tai liiallisia kaloreita.
itsetehdyillä levitteillä: siemen-, porkkana-, avokado-, pesto-, papu- tms. tahnoilla. Ovat todella hyviä, eikä tartte pelätä e-koodeja tai liiallisia kaloreita.
vaan oliivi-, rypsi- tai hamppuöljyä.
itsetehdyillä levitteillä: siemen-, porkkana-, avokado-, pesto-, papu- tms. tahnoilla. Ovat todella hyviä, eikä tartte pelätä e-koodeja tai liiallisia kaloreita.
70 prosenttisella Keijulla siis. Tätä meidän kardiologisella osastollakin syötetään potilaille :)
Minä käytän Flooraa tms. kasvirasvaa edelleen