Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teetkö itse levitteesi voista ja öljystä?

Vierailija
30.08.2023 |

Mitä öljyä käytät? Kokeilin tehdä Lidl extra neitsyt oliiviöljyllä. Ihan hyvää, mutta oliiviöljyn haju ja maku liian voimakas.

Kommentit (36)

Vierailija
1/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oivariini kelpaa.

Vierailija
2/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin kokeilla tehdä valkosipuliöljyä ja käyttää sitä myös levitteenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä levitettä, sillä olen huomannut, että sen maku menee hukkaan muiden leivänpäällisten alla. Syön rasvat mieluummin muussa muodossa.

Vierailija
4/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän voita, kyllä senkin saa levitettyä ku antaa hetken lämmetä tai raastaa ohutta veitsellä eikä leikkaa palana.

Vierailija
5/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilin kerran voista ja oliiviöljystä, tuli omituinen rakenne ja maku oli myös aika huono, en tiedä sitten mistä johtui kun tykkään kuitenkin molemmista erillään?

Vierailija
6/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä syön ensin leivät ja sitten lusikoin voit päälle, ei tarvitse levitellä. Syön kaiken muunkin erillään, esim jos on perunoita ja pihviä, syön ensin kaikki perunat ja sitten pihvit tai toisin päin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus olen tehnyt. Maun takia perusrypsiöljy on parempaa, oliivin maku ei oikein hyvin sovi voihin. Mausteet kuten valkosipulin voi laittaa jälkeenpäin, esim vaikka vain osaan.

Vierailija
8/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän vain voita ja juusthöylällä saa sopivia viipaleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä levitteitä. Käytän kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä suoraan suuhun päivittäin ja muut öljyt paistamiseen. .

Vierailija
10/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä levitettä. Olennaista mun painonhallinnassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos levite on jo aika rasvaista, miksi siihen vatkaisi lisää öljyä sekaan. Tai saahan sitä. Yrttiöljyjä voi tehdä tai jos keksii oman terveyslevitteen.

Vierailija
12/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi ja rypsiöljy, lisäksi yrttejä, esimerkiksi tilliä reilusti. Maun mukaan..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joskus olen tehnyt. Maun takia perusrypsiöljy on parempaa, oliivin maku ei oikein hyvin sovi voihin. Mausteet kuten valkosipulin voi laittaa jälkeenpäin, esim vaikka vain osaan.

Epäterveellistä omega-6 huttua kuten muutkin siemenöljyt - hyi! Käytä vaikka avokado-öljyä jos ei oliivi maistu.

Vierailija
14/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kokeilin kerran voista ja oliiviöljystä, tuli omituinen rakenne ja maku oli myös aika huono, en tiedä sitten mistä johtui kun tykkään kuitenkin molemmista erillään?

https://electricbluefood.com/olive-oil-butter-spread/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi se itse pitää tehdä? Tuskin halvemmaksi ainakaan tulee.

Vierailija
16/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi se itse pitää tehdä? Tuskin halvemmaksi ainakaan tulee.

Miksi halpa hinta olisi ainoa peruste tehdä jotain itse?

Vierailija
17/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi se itse pitää tehdä? Tuskin halvemmaksi ainakaan tulee.

Niinpä, ei voi tarvitse mitään öljyjä sekaan.

Vierailija
18/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joskus olen tehnyt. Maun takia perusrypsiöljy on parempaa, oliivin maku ei oikein hyvin sovi voihin. Mausteet kuten valkosipulin voi laittaa jälkeenpäin, esim vaikka vain osaan.

Epäterveellistä omega-6 huttua kuten muutkin siemenöljyt - hyi! Käytä vaikka avokado-öljyä jos ei oliivi maistu.

Yhyy. En käytä.

Vierailija
19/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmeessä tekisin? Käytän levitteenä useimmiten hummusta, satunnaisesti tahnoja (esim. baba ganoush) tai pestoa.

Vierailija
20/36 |
31.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joskus olen tehnyt. Maun takia perusrypsiöljy on parempaa, oliivin maku ei oikein hyvin sovi voihin. Mausteet kuten valkosipulin voi laittaa jälkeenpäin, esim vaikka vain osaan.

Epäterveellistä omega-6 huttua kuten muutkin siemenöljyt - hyi! Käytä vaikka avokado-öljyä jos ei oliivi maistu.

Ehh, rypsiöljyn n-3:n-6 suhde on parempi kuin oliivi- ja avokadoöljyn. Paras se on pellava- ja camelinaöljyissä, mutta maun takia niitä ei viitsi käyttää leivälle eikä salaattiin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme kolme