Lue keskustelun säännöt.
Miten grillaatte kanankoivet?
25.08.2023 |
Siis niin että oikeasti on kypsiä. Grillasin tänään n. puoli tuntia keskilämmöllä-miedolla niitä ritilällä, kääntelin useamman kerran ja pinta näytti hyvältä mutta osa on sisältä raakoja. Namnam.
Kommentit (3)
Onko pakko grillata? Uunikin on keksitty. Itse tökkään koivet pellille, leikkaan nahkat auki + laitan reilusti mausteita joka puolelle, uuni +175C/+200C ja annan olla noin tunnin. Jossakin välissä käännän koivet ympäri ja takaisin uuniin. Lopputuloksena on hyvin kypsyneet koivet ja nahkat on rapsakoita. Naminami.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Onko pakko itse paistaa? Niitä myydään myös valmiiksi paistettuna.
Uunissa tunti 190 astetta niin on varmana kypsiä. Olen kanankoipia grillannut satoja kertoja.