Kiinalaisten ravintoloiden murea liha. Tietääkö kukaan miten se mureutetaan?
Googlella löysin että ruokasoodalla, mutta ohjeet vähän epämääräisiä. Mulla on tuolla pala sisäpaistia, josta haluaisin hyvän kastikkeen.
Kommentit (30)
Ruokasooda sen tosiaan tekee. Teelusikallinen marinadiin.
Pidempi haudutus matalammassa lämpötilassa
Kiinalaiset kiduttavat eläimiä ennen kuin tap*avat ne.
Onkohan se edes nautaa? Jotain naapurin kissaa kuitenkin..
Varmaan jollain limalla, nehän on ihan limaisia ne lihat.
Vierailija kirjoitti:
Pidempi haudutus matalammassa lämpötilassa
Ajattelin nyt enemmän sellaista wok-tyylistä kastiketta.
There are many Chinese restaurants in America that serve rat meat. The meat is usually stir-fried with vegetables or made into soup. Rat meat is considered a delicacy in China and is said to have a sweet, delicate flavor. Some people believe that eating rat meat can improve one’s health and increase strength and energy.
The Truth About Chinese Restaurants Serving Cats And Rats
munchkinkittenstore.com/the-truth-about-chinese-restaurants-serving-cats-and-ra
Amerikassa on monia kiinalaisia ravintoloita, jotka tarjoavat rotanlihaa. Liha paistetaan yleensä vihannesten kanssa tai tehdään keitoksi. Rotanlihaa pidetään herkkuna Kiinassa, ja sillä sanotaan olevan makea, herkkä maku. Jotkut ihmiset uskovat, että rotanlihan syöminen voi parantaa terveyttä ja lisätä voimaa ja energiaa.
Totuus kiinalaisista ravintoloista, jotka tarjoavat kissoja ja rottia
munchkinkittenstore.com/the-truth-about-chinese-restaurants-serving-cats-and-rats
Las Palmasissa laittoivat kulkukoirista ruokaa. Katoilla niitä pyydystettyjä koiria ja merimiehet rakastivat syödä näissä ravintoloissa.
Yks tarjoilija kertoi kun eksyin sinne ja suositteli muuta ruokaa....
Vierailija kirjoitti:
Onkohan se edes nautaa? Jotain naapurin kissaa kuitenkin..
Koiraa! Kiinassa oli männä viikolla semmoset markkinat jossa niitä syötiin! Niihin oli jokin boikottikin menossa.
Niin, onko ne edes lihaa...
Kiitos vaan noista kissa/rotta -tiedoista, mutta tässä on nyt kyse naudan sisäpaistipalasta, joka on mulla jääkapissa :D
https://jalkiruokamaha.wordpress.com/2018/08/24/kiinalainen-sipuliharka/
tää nyt höpisee muutakin, mutta etsi sanoilla kiinalainen marinoitu...pontsu-kastike sésiintyy usein noissa ohjeissa
Liha on lihaa, on se sitten koira, rotta, tai nauta.
Missään en ole saanut yhtä kuivaa ja sitkeää ankkaa kuin kiinalaisessa ravintolassa.
No millä sitten saa naapurin kissasta/koirasta tai rotasta yhtä hyvää kuin kiinalaisessa ravintolassa ja käykö sama resepti naudalle? En mielelläni söisi naapurini lemmikkiä, jos kaupan lihasta tulee yhtä hyvä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onkohan se edes nautaa? Jotain naapurin kissaa kuitenkin..
Koiraa! Kiinassa oli männä viikolla semmoset markkinat jossa niitä syötiin! Niihin oli jokin boikottikin menossa.
Niin, onko ne edes lihaa...
Mitkä ne, koirat? Ei kai ne sieniäkään ole.
Ruokasoodalla! Liha viipaloidaan ohueksi ja siihen sekoitetaan ruokasoodaa, joka huuhdellaan pois ennen lihan kypsennystä :) Oon kokeillu tätä broilerin rintafileeseen ja tuli ihan yhtä mureeta kuin kiinalaisis raflois. Ensi kerralla aion liuottaa soodan pieneen määrään vettä ja lisätä sen lihan joukkoon, helpottaa jatkokäsittelyä.
Kiinalaiset ravintolat ok mutta naudanlihaa ei siellä mun mielestä kannata tilata.