Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä mieltä avatusta, itsetehdystä hillopurkista lettujen kanssa?

Vierailija
05.08.2023 |

Minusta epähygieenistä. Pitää olla kaupasta avaamaton.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ääliö. Kaupasta säilöntäaineineen .Just niin . 

Vierailija
2/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis valanut itse sen purkin, vai mitä yrität selittää??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rispektii että joku tekee nykypäivänä hillopurkitkin itse.

Vierailija
4/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ole syömättä. Kaikki ruoka on "avattua", kun sen tunget suuhusi. Munia voit varmaan syödä kuorineen mutta muista, mistä ne on tulleet.

Vierailija
5/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se nyt jossain vaiheessa pitää avata, et saa sitä hilloa. Ja sit riippuu osataanko sitä hilloa edes tehdä. Äitini sterilisoi purkit ja pysyy hyvänä avattuna vaikka puolivuotta. Sukulainen taas teki hilloa ja antoi purkin. Purkkia ei oltu sterilisoitu ja avaamisen jälkeen hillo homehtui alle viikossa.

Vierailija
6/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se nyt jossain vaiheessa pitää avata, et saa sitä hilloa. Ja sit riippuu osataanko sitä hilloa edes tehdä. Äitini sterilisoi purkit ja pysyy hyvänä avattuna vaikka puolivuotta. Sukulainen taas teki hilloa ja antoi purkin. Purkkia ei oltu sterilisoitu ja avaamisen jälkeen hillo homehtui alle viikossa.

Tämä. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voittaa kaupan teollisuushillot kunhan siinä on tarpeeksi sokeria eikä näkyvää hometta.

Vierailija
8/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääkö letutkin ostaa kaupasta? Steriilissä muovipakkauksessa varmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis valanut itse sen purkin, vai mitä yrität selittää??

Tai lasinpuhaltaja. Mutta miksi epähygieenistä? Etkö pessyt hampaita ennen puhaltamista vai mikä?

Vierailija
10/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsetehty hillopurkki???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se nyt jossain vaiheessa pitää avata, et saa sitä hilloa. Ja sit riippuu osataanko sitä hilloa edes tehdä. Äitini sterilisoi purkit ja pysyy hyvänä avattuna vaikka puolivuotta. Sukulainen taas teki hilloa ja antoi purkin. Purkkia ei oltu sterilisoitu ja avaamisen jälkeen hillo homehtui alle viikossa.

Hilloon pitää laittaa tosi paljon sokeria jos haluaa sen säilyvän muutamaan päivää pidempään. Riittävä määrä sokeria estää bakteerien toiminnan. Oikein tehty hillo säilyy monta kuukautta. Sitä sokeria pitää vaan olla oikeasti paljon. Yli puoli kiloa sokeria jokaista marjakiloa kohden. Toinen vaihtoehto on käyttää teollisia säilöntäaineita, kuten kaupan hilloissa. Niillä säilyy varmasti myös.

Vierailija
12/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on painosta puolet sokeria ja puolet marjoja, ei varmasti homehdu edes huoneenlämmössä oli avattu tai ei. Säilyy vuosikausia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä mieltä tyhmistä ihmisistä ap? Minun mielestä saisivat mennä samalle saarelle tyhmyyttään jakamaan.

Vierailija
14/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri eilen keitin kaksi kiloa mansikoita lettuhilloksi. On oikein hyvää ja kaunista, paljon nätimpää kuin kaupan hillot. Käytän hillosokeria, niin säilyy huoneenlämmössä, ja avattuna jääkaapissa kuukausitolkulla.

Keitän myös purkkeja ja kansia kauan, paljon kauemmin kuin itse hilloa... Eipä ole homeita näkynyt.

Tämä on herkkua, ei jokapäiväistä perusruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tätä mieltä: NAMMMMMM!

Hillot säilyy vuosikausia ja jos vaikka olis tullut hometta pintaan, niin sen voisi kaapia siitä veks ja syödä sitten, tähän en itse kyllä kykene, mutta ei onneksi oo tullut hometta vastaan.

Vierailija
16/16 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en missään nimessä käytä hillopurkkia lettujen kanssa, en avattua enkä avaamatonta. Omatekoinen tahi ei.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan kahdeksan