Onko valkkari ja fazerin sininen sopiva jälkkäri?
Kommentit (18)
Punkkua aina Fazerin Sinisen kanssa!
Kaikki mikä lihottaa on mammojen mielestä sopivaa vaikka aamupalaksi.
En tiedä.En käytä alkoholia,n tupakoi.En syö mitään missä sokeria,
Vierailija kirjoitti:
En tiedä.En käytä alkoholia,n tupakoi.En syö mitään missä sokeria,
Missä on sun elämä?
On, jos valkkari on makeaa. Muuten ei.
Vierailija kirjoitti:
On, jos valkkari on makeaa. Muuten ei.
Valkkarin pitää nimenomaan olla kuivaa tai vähintään puolikuivaa, että kompensoi sen sokerin määrän mitä on Fazerin Sinisessä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, jos valkkari on makeaa. Muuten ei.
Valkkarin pitää nimenomaan olla kuivaa tai vähintään puolikuivaa, että kompensoi sen sokerin määrän mitä on Fazerin Sinisessä.
Höpöhöpö. Ei pidä, vaan juuri päinvastoin. Et tiedä näköjään edes perusjuttuja viineistä: makea syö makeaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, jos valkkari on makeaa. Muuten ei.
Valkkarin pitää nimenomaan olla kuivaa tai vähintään puolikuivaa, että kompensoi sen sokerin määrän mitä on Fazerin Sinisessä.
Höpöhöpö. Ei pidä, vaan juuri päinvastoin. Et tiedä näköjään edes perusjuttuja viineistä: makea syö makeaa.
Itse et selvästi tiedä vittuakaan yhtään mistään.
Joku puolimakea tai makea kuohuviini vois toimia.
Valkkaria ja sininen on olematon hyvää. Jos muuta ei ole, kyllä se käy.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, jos valkkari on makeaa. Muuten ei.
Valkkarin pitää nimenomaan olla kuivaa tai vähintään puolikuivaa, että kompensoi sen sokerin määrän mitä on Fazerin Sinisessä.
Höpöhöpö. Ei pidä, vaan juuri päinvastoin. Et tiedä näköjään edes perusjuttuja viineistä: makea syö makeaa.
Itse et selvästi tiedä vittuakaan yhtään mistään.
Meni näköjään tunteisiin. Kvg.
Vierailija kirjoitti:
Valkkaria ja sininen on olematon hyvää. Jos muuta ei ole, kyllä se käy.
Noniin, ennustava tekstinsyöttö.
Valkoviinin makeus yhdessä hapokkuuden ja hedelmäisyyden ohella määrittää sen, millaiselle ruoassa se sopii. Hyvä perussääntö on valita happamalle ruoalle hapokas valkoviini ja makealle ruoalle makea valkoviini.
Makea valkoviini on varma valinta jälkiruokaviiniksi. Hyvä muistisääntö on valita jälkiruokaa makeampi viini.
Vierailija kirjoitti:
Valkoviinin makeus yhdessä hapokkuuden ja hedelmäisyyden ohella määrittää sen, millaiselle ruoassa se sopii. Hyvä perussääntö on valita happamalle ruoalle hapokas valkoviini ja makealle ruoalle makea valkoviini.
Makea valkoviini on varma valinta jälkiruokaviiniksi. Hyvä muistisääntö on valita jälkiruokaa makeampi viini.
Ihmiset elää nykyään liikaa wikipedian mukaan! Omat aistit käyttöön!
No sitten on.