Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko valkosipulin syöminen raakana

Vierailija
30.06.2023 |

Vaarallista? Kauanko pitää paistaa paistinpannulla?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
30.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai oot trolli?

Vierailija
2/7 |
30.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jälleen KVG

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
30.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos syöt erittäin runsaasti valkosipulia, voit saada maksavaurion. En nyt muista paljonko on se raja, mutta oli suhteessa painoon.

Vierailija
4/7 |
30.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vaarallista, mutta järkyn pahaa ( juu juu, makuasia mutta juu...).

Vierailija
5/7 |
30.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole. Mutta laita öljyä pannuun, ettei pala pohjaan. Hyvä että opettelet ruoanlaittoa.

Muovinen tai puinen paistinlasta on parempi kuin metallinen, joka voi naarmuttaa pannua.

Vierailija
6/7 |
30.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos syöt erittäin runsaasti valkosipulia, voit saada maksavaurion. En nyt muista paljonko on se raja, mutta oli suhteessa painoon.

No mä löysin tämmösen netistä...

"Liian paljon valkosipulia voi vaikuttaa maksaan. Vaikka raakavalkosipulilla on antioksidantteja, liikaa valkosipulia syöminen voi johtaa maksatoksisuuteen. Rotatutkimusten mukaan valkosipuli suurina annoksina (0,5 grammaa painokiloa kohti) voi aiheuttaa maksavaurioita. Pienet valkosipuliannokset (0,1 grammaa – 0,25 grammaa painokiloa kohti) päivittäin ovat kuitenkin turvallisia maksalle."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
30.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suurin vaara on raakaa valkosipulia popsivalle suomimamma joka karkaa kun hänestä valkosipuli haisee, 70 -luvulla tosiaan varoteltiin pahasta hajusta.

Ja vampyyrit lähtevät lentää ikkunoista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kahdeksan