Inhoatteko, jos ruoka sisältää pieniä sipulipaloja?
Tykkään kyllä tosi paljon sipulista silloin kun on ihan sellaisenaan, mutta jostain syystä inhottaa, jos johonkin ruokaan on sullottu sipulinpaloja mukaan. En tiedä mistä johtuu, ollut lapsesta asti tämä.
Kommentit (23)
Jos sipuli on jätetty puoliraa'aksi, se saattaa joissain tapauksissa olla epämiellyttävää. Kypsä sipuli sekä tuore sipuli ei aiheuta samaa reaktiota ja pidän kyllä sipulista muuten. Tällaisia rsittavia sipulinpaloja on vaikkapa Saarioisen savuporojuustokeitossa.
Sipuli on hyvää ja terveellistä, samoten valkosipuli. Jos kuitenkin vieraani ilmoittaa ettei uppoa niin en tietenkään sullo ruokaan, eria astiaan sitten.
Kyllä. Sipuli menee jauheena, jos on ihan pakko olla, mutta pienetkin palat yökkäyttää. Ymmärrän kyllä, että se on halpaa täytettä moniin ruokiin, mutta hitto, että se on pahaa.
En inhoa. Rakastan niin raakana kuin kypsänä, isoina ja pieninä paloina, vaikka yleensä pyrinkin pilkkomaan pieneksi.
Paitsi tietty jos paistan sipulirenkaita pannulla.
Oli noissa maustetuissa kananjauhelihapihveissä sipulia ja chiliä. Erityisesti sipulista tykkäsin. Chili saattoi olla kuitenkin paprikaa, eikä siten kauheasti maistunut. Ois jäänyt ostamatta, jos olisin tiennyt. Saatan nyt ostaa toistekin.
Olen allerginen sipulille, joten on ihan hyödyllistä, jos sipuli on sen verran suurina palasina, että näen ne jo kaukaa, ettei tartte erikseen haistella ja kysellä.
Aika harvoin syön mitään missään muualla kuin kotona, kun ei vaan voi luottaa siihen, ettei joku valopää ole keksinyt laittaa vaikka hernekeittoon sipulia. Kiva sitten viikko istua vessassa vesiripulilla (onneksi ei veriripulilla).
En, ruuan pitää sisältää pienieä sipulinpaloja eikä suuremmatkaan haittaa yhtää. Ja mielellään valkosipuliakin.
En inhoa! Sipuli kaikessa muodossa, raakana tai kypsänä, nam!
Sipuli kuuluu lähes kaikkiin ruokiin minulla. Ja tykkään nimenomaan tosi pieneksi hienonnetusta sipulista.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Tykkään kypsennetystä sipulista ja syön sitä ihan tolkuttomat määrät, mutta raaka sipuli ei uppoa ollenkaan. Inhottaa, kun sitä laitetaan salaattiin ja sen maku peittää alleen kaiken muun.
Lapsena en voinut sietää sipulia, nykyään se menee
Sipuli on hyvää, raakana ja kuullotettuna.
Sipuli on hyvää esimerkiksi hampurilaisen välissä, pitsan päällä tai jauhelihan seassa, mutta inhottavaa jossain perunamuussissa tai vastaavassa mössössä.
Syön monenkokoista sipulia ja sen palaa, riippuu ihan sapuskasta.
Todellakin inhoan. Jos ruokaan on pakko laittaa sipulia, niin sitten mieluummin isoina paloina, jotta voin jättää ne syömättä.
Olen turhaan yrittänyt opetella syömään sipulia, koska eihän tämä kiva ongelma ole, mutta siitä tulee vaan oksennusrefleksi, jolle en voi mitään. Muuten kaikki kasvikset kelpaavat mulle kyllä.