Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Makaronisalaatti jäi yöksi pöydälle - voiko sitä enää syödä?

Väsynyt idiootti
30.05.2023 |

Jätin jäähtymään ja siihen se sitten unohtuikin koko yöksi. Lähinnä majoneesi mietityttää, Hellmannsia käytin. Ikävää olisi heittää koko kattilallinen roskiin, en voi sietää ruuan haaskausta.

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maista vähän testiksi.

Vierailija
2/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai jäi pöydälle yöksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai jäi pöydälle yöksi?

Juuri niin.

Vierailija
4/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi!

Vierailija
5/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi laitoit salaattiin kuumia makaroneja? Kuulostaa keksityltä tarinalta tämä.

Vierailija
6/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Milloin se on tehty? Jos jo iltapäivällä, en ehkä enää söisi. Jos vasta myöhään illalla, maistaisin varovasti ja söisin mahdollisimman nopeasti. Ainakaan montaa päivää ei enää voi säilyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. Maha siitä kyllä varmaan menee sekaisin.

Vierailija
8/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä syö pöytää !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmin makaronisalaatti ja majoneesi?

Kaikkea voi kerran syödä. Poloniumiakin

Vierailija
10/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi laitoit salaattiin kuumia makaroneja? Kuulostaa keksityltä tarinalta tämä.

Samaa mietin kyllä salaattiin tuleva pasta aina huuhdotaan kylmällä vedellä ja jäähdytetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, kuumiin kökkäreisiinhän se majoneesi on tapana laittaa. Huoh

#jotainlaatuanäihin

Vierailija
12/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maista vähän testiksi.

Voi maistaa, mutta ei se kerro tuotteen mikrobiologisesta laadusta mitään. Ruokamyrkytysbakteerit eivät aina maistu tai haise.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesi pilaantuu hetkessä.

Vierailija
14/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesin huono säilyvyys on itse asiassa myytti. Kaupan majoneesi säilyy huoneenlämmössä avattunakin, mutta maku voi kärsiä. Lähde: https://paistopinta.net/itse-tehdyn-majoneesin-sailyvyys/ ja tuolta löytyy väitteille ihan tutkimuksiakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Maista vähän testiksi.

Voi maistaa, mutta ei se kerro tuotteen mikrobiologisesta laadusta mitään. Ruokamyrkytysbakteerit eivät aina maistu tai haise.

Tämä on kyllä totta. Kuollaan sitä kuitenkin.

Vierailija
16/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hauska ketju.

Vierailija
17/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Maista vähän testiksi.

Voi maistaa, mutta ei se kerro tuotteen mikrobiologisesta laadusta mitään. Ruokamyrkytysbakteerit eivät aina maistu tai haise.

Tämä on kyllä totta. Kuollaan sitä kuitenkin.

Ja siitä syystä kannattaa syödä pilaantunutta ruokaa?

Vierailija
18/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesi, hyi saatana. :/

Vierailija
19/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä syö. Tätini toi kerran nyyttäriperiaatteella toteutettuihin sukukekkereihin makaronisaalaatin, joka matkusti 1,5 tuntia lämpimässä auton takakontissa. Minä olin juhlaväestä ainoa, joka välttyi vatsavaivoilta, koska en syönyt tuota salaattia, kun näin, ettei sitä tuotu kylmälaukussa.

Vierailija
20/27 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Majoneesin huono säilyvyys on itse asiassa myytti. Kaupan majoneesi säilyy huoneenlämmössä avattunakin, mutta maku voi kärsiä. Lähde: https://paistopinta.net/itse-tehdyn-majoneesin-sailyvyys/ ja tuolta löytyy väitteille ihan tutkimuksiakin.

Ei ole myytti, mutta koskee vain tuoreista kananmunista tehtyä majoneesia. Valmismajoneesien kananmuna on pastöroitua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme kaksi