Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oatin sitten suomalaista kirjolohta 28e/kilo - Norjalainen olisi ollut 32 euroa

Vierailija
27.05.2023 |

Mistä johtuu myös suomalaisen kalan korkea hinta? Eihän tähän ole kellään varaa!

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska sähkönhinta

Vierailija
2/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kantsii kattoa tämä ennen kuin ensi kerran ostat lohta:

https://areena.yle.fi/1-50979212

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kantsii kattoa tämä ennen kuin ensi kerran ostat lohta:

https://areena.yle.fi/1-50979212

Tilalle delfiiniä, tonnikalaa tai valasta?

Vierailija
4/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pistä lohen päälle halvempi koodi kuten Minna teki

Vierailija
5/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kantsii kattoa tämä ennen kuin ensi kerran ostat lohta:

https://areena.yle.fi/1-50979212

Tilalle delfiiniä, tonnikalaa tai valasta?

Kuhaa, ahventa yms?

Vierailija
6/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnea paremmalle vaihtoehdolle, Norjan lohi kaiken lisäksi haisee pahalle. Olisit ostanut kokonaisena, se on aina paljon huokeampaa kuin file, monesti alle puolen hinnan fileeseen nähden. On muuten hyvää uunikalana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ilmeisesti sulla on.

Vierailija
8/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalaiset kirjolohet haisee ja maistuu mudalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onnea paremmalle vaihtoehdolle, Norjan lohi kaiken lisäksi haisee pahalle. Olisit ostanut kokonaisena, se on aina paljon huokeampaa kuin file, monesti alle puolen hinnan fileeseen nähden. On muuten hyvää uunikalana.

Tiskillä tapahtuvan Fileroinnin jälkeen maksaa saman verran, jopa enemmän jos ei tarvitse koko kalaa.

Vierailija
10/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa, marketeista saa kyllä säännöllisesti kotimaista lohta alle 15€/kg, jos seuraa mainoslehtiä ja pitää silmät auki...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomen 190 000 järvessä ja itämeressä olisi oikeasti tarpeeksi luonnonkalaa tälle väestölle. Sääli ettei sen saaminen ole taloudellisesti yhtä tehokasta kuin kassilohen 🤔

Vierailija
12/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onnea paremmalle vaihtoehdolle, Norjan lohi kaiken lisäksi haisee pahalle. Olisit ostanut kokonaisena, se on aina paljon huokeampaa kuin file, monesti alle puolen hinnan fileeseen nähden. On muuten hyvää uunikalana.

Tiskillä tapahtuvan Fileroinnin jälkeen maksaa saman verran, jopa enemmän jos ei tarvitse koko kalaa.

Ne roippeet pitää saada mukaan samaan hintaan. Niistä tulee parasta kalalientä ja siitä taas hyvä soppa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onnea paremmalle vaihtoehdolle, Norjan lohi kaiken lisäksi haisee pahalle. Olisit ostanut kokonaisena, se on aina paljon huokeampaa kuin file, monesti alle puolen hinnan fileeseen nähden. On muuten hyvää uunikalana.

Tiskillä tapahtuvan Fileroinnin jälkeen maksaa saman verran, jopa enemmän jos ei tarvitse koko kalaa.

Ruuat kannattaa suunnitella niin, että koko kala tulee käytettyä. Jos ei tarvitse kuin pienen nokareen, lohta voi ostaa purkitettunakin.

Vierailija
14/14 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Atlantin lohessa on hyvä ja pitkä syyhy.

Kirjossa vain 1/3, joten kala irtoaa kynnen kokoisina palasina lähinnä. Lisäksi atlantin lohessa on oma ainutlaatuinen omega-pitoinen rasva, joka ei kirjolla yllä läheskään samalle tasolle.

Alkuperäinen kotimaa tyynimeri, sääli että näitä istutetaan tänne pilaamaan ainutlaatuista alkuperäistä lajistoa.

Kirjot kilpailevat mm. alkuperäisen taimenen kanssa.

Siksi kirjo tulisikin aina laittaa grilliin ja taimen päästää vapaaksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän seitsemän