Millaista lihaa ostatte kaupasta?
Usein puhutaan, että kaupasta ostetaan marinoimatonta lihaa. Onko tosiaan näin? Ketkä sitten ostavat sen kaiken marinoimattoman lihan? Itse ainakin ostan molempia.
Kommentit (11)
en osta suomessa tuotettua lihaa, koska siitä tulee hiilidioksidia. ostan vain lentokoneella tuotua viherhyväksyttyä soijaa
En osta kaupasta, ostan suoraan tuottajilta
En osta kaupasta. Saan sukulaisilta riistaa.
Jos ostan paisteja tms, ne ovat aina marinoimattomia. Mutta helppouden takia ostan kyllä marinoitua kanafilettä.
Jauhelihaa, muuta lihaa ei ole varaa ostaa.
Marinoitua jyväbroileria ostan, muut lihat ilman marinointia.
Jauhelihaa tai hyvää lihaa pihviksi. 2 ääripäätä.
Saiskin kaupasta hyvää lihaa! Haluaisin luullista lammasta, kalkkunanfilettä jne.
Mutta tiskissä on pelkkää naudanjauhista ja jotain uusseelantilaista skeidaa.
Marinadisotkuihin en tietenkään koske.
Etkö osaa itse tehdä marinadia? Mutta ensin tarvitaan se kunnon liha.
Hop