Tarvitseeko linssejä huuhdella keittämisen jälkeen vsi riittääkö
Kommentit (10)
Olen huuhdellut huolellisesti ennen käyttöä. Mutta joskus keitän linssit osittain kastikkeessa, niin en ala niitä enää mitenkään keittämisen jälkeen huuhtomaan.
Saa laittaa ketjuun kanssa lisää vinkkejä linssien kokkailuun. Ne on oikeasti todella edullista ruokaa ja niistä saa helposti maukasta. Juuri eilen oli Lidl:issä punaisia linssejä tarjouksessa 99senttiä pussi.
Punaiset linssit on sikäli helppoja, ettei niitä tarvitse liottaa etukäteen, vaan huuhteleminen riittää. Kypsyvät myös nopeasti
Monet muut pavut ja linssit (vihreät linssit) tulee liottaa huolellisesti ja keittää pitkään ennen käyttöä.
Mikroskoopin vai kaukoputken linssin? En menin keittämään noita.
Itse olen vain kuivannut ne ja sitten silmiin. Keittämisen tarkoitus tosiaan tappaa bakteerit.
Vierailija kirjoitti:
Saa laittaa ketjuun kanssa lisää vinkkejä linssien kokkailuun. Ne on oikeasti todella edullista ruokaa ja niistä saa helposti maukasta. Juuri eilen oli Lidl:issä punaisia linssejä tarjouksessa 99senttiä pussi.
Punaiset linssit on sikäli helppoja, ettei niitä tarvitse liottaa etukäteen, vaan huuhteleminen riittää. Kypsyvät myös nopeasti
Monet muut pavut ja linssit (vihreät linssit) tulee liottaa huolellisesti ja keittää pitkään ennen käyttöä.
En mä ole koskaan liottanut mitään linssejä. Vihreätkin vaan suoraan keittymään, kypsyy noin 20 minuutissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Saa laittaa ketjuun kanssa lisää vinkkejä linssien kokkailuun. Ne on oikeasti todella edullista ruokaa ja niistä saa helposti maukasta. Juuri eilen oli Lidl:issä punaisia linssejä tarjouksessa 99senttiä pussi.
Punaiset linssit on sikäli helppoja, ettei niitä tarvitse liottaa etukäteen, vaan huuhteleminen riittää. Kypsyvät myös nopeasti
Monet muut pavut ja linssit (vihreät linssit) tulee liottaa huolellisesti ja keittää pitkään ennen käyttöä.
En mä ole koskaan liottanut mitään linssejä. Vihreätkin vaan suoraan keittymään, kypsyy noin 20 minuutissa.
Onkohan niissäkin sitten jotain eri lajikkeita? Mulla on pussi vihreitä linssejä ja niissä lukee, että pitää liottaa 30min ennen keittämistä. Netissä monessa ohjeessa lukee, ettei linssejä tarvitse liottaa.
Ihan kuin Lidlin linssi olisivat likaisempia kuin ennen. Pitää huuhtoa tosi kauan, ennen kuin vesi on kirkasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Saa laittaa ketjuun kanssa lisää vinkkejä linssien kokkailuun. Ne on oikeasti todella edullista ruokaa ja niistä saa helposti maukasta. Juuri eilen oli Lidl:issä punaisia linssejä tarjouksessa 99senttiä pussi.
Punaiset linssit on sikäli helppoja, ettei niitä tarvitse liottaa etukäteen, vaan huuhteleminen riittää. Kypsyvät myös nopeasti
Monet muut pavut ja linssit (vihreät linssit) tulee liottaa huolellisesti ja keittää pitkään ennen käyttöä.
En mä ole koskaan liottanut mitään linssejä. Vihreätkin vaan suoraan keittymään, kypsyy noin 20 minuutissa.
Onkohan niissäkin sitten jotain eri lajikkeita? Mulla on pussi vihreitä linssejä ja niissä lukee, että pitää liottaa 30min ennen keittämistä. Netissä monessa ohjeessa lukee, ettei linssejä tarvitse liottaa.
Minulla on ollut molemmilla ohjeilla. Keittoaika lyhenee liotuksesta.
Vierailija kirjoitti:
Ihan kuin Lidlin linssi olisivat likaisempia kuin ennen. Pitää huuhtoa tosi kauan, ennen kuin vesi on kirkasta.
Oletko nähnyt miten riisiäkin kuivataan kehitysmaissa?
Ei tarvitse. Ennen keittämistä kannattaa