Mihin kaikkeen käytätte kermaviiliä?
Kommentit (15)
Dippilastikkeena perunalastuille ja vihanneksille. Sienisalaattiin yhdessä smetanan kanssa. Lihapullataikinaan.
Kastikkeena kalalle,
dippinä kasviksille ja sipseille,
lihapullataikinassa,
suolaisissa piirakoissa
Perunarieskataikinaan. Eli muussia, muna, kermaviili (vanhakin käy), jauhoja, suolaa.
Uusien perunoiden kanssa ja ruohosipulia .
Mamman marjapiirakkaan.
En yhtään missään. En ole keksinyt sille mitään hyvää käyttöä, on parempiakin maitopohjaisia tuotteita.
Taitaa olla jääkaapissa 5.5 päiväyksellä...mihin vois käyttää?
Teen majoneesista ja kermaviilistä sekä sopivista mausteista (piparjuuri, yrtit tms.) seoksen ja käytän levitteenä leivillä.
Dippeihin ja tortillojen/tacojen täytteenä
Mainittujen lisäksi kevennän sillä usein majoneesia ja smetanaa, kun niitä käytän. Jos kermaviili uhkaa mennä vanhaksi, sen voi hukata vaikka smoothieen tai keittoon.
Sekoitan aina kermaviilin ja rahkan..
Ups
Haaravälin kermaviilillä valkaisen
Kalapyöryköille ja kalapuikoille.
Marja- ja raparperipiirakoihin, kermaviili on paras makean piirakan täyte!
(Viilin asemasta) marjojen, banaanin tai kotitekoisen myslin kanssa, on ruokaisaa.
Vierailija kirjoitti:
Taitaa olla jääkaapissa 5.5 päiväyksellä...mihin vois käyttää?
Mihin vain. Jääkaapissa ollut hapanmaitotuote ei ole mennyt miksikään tuossa ajassa.
Kalan kastikkeena, kasvisten dippikastikkeena, joskus kuivakakkutaikinassa sekä suolaisten ja makeiden piirakoiden täytteissä.