Voiko kevätsipulia laittaa uuniin uuniruokaan vai onko tarkoitettu lähinnä muuhun?
Kommentit (19)
Uuniruokiin käytetään keltasipulia. Herkän makuinen kevätsipuli menee pilalle uuniruuissa. Parhaimmillaan se onkin vaikkapa wokeissa tai salaateissa.
Vierailija kirjoitti:
Uuniruokiin käytetään keltasipulia. Herkän makuinen kevätsipuli menee pilalle uuniruuissa. Parhaimmillaan se onkin vaikkapa wokeissa tai salaateissa.
Niin, laitat keltasipulia, tai sipulipoliisi tulee ja pidättää!
Kiitos vastauksista! Nyt olen viisaampi. t.ap
Vierailija kirjoitti:
Uuniruokiin käytetään keltasipulia. Herkän makuinen kevätsipuli menee pilalle uuniruuissa. Parhaimmillaan se onkin vaikkapa wokeissa tai salaateissa.
Näin se taitaa olla.
Lisätään myös ruokaan vasta loppuvaiheessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uuniruokiin käytetään keltasipulia. Herkän makuinen kevätsipuli menee pilalle uuniruuissa. Parhaimmillaan se onkin vaikkapa wokeissa tai salaateissa.
Niin, laitat keltasipulia, tai sipulipoliisi tulee ja pidättää!
Voihan sitä tehdä mitä huvittaa.
Mut miks kysyä neuvoa jos tekee kuitenkin vaan mitä huvittaa.
Kevätsipuli on ikäänkuin varhaissipulia samalla tavalla kuin varhaisperuna, joten sitä voi laittaa sinne minne sipuliakin.
Vertaisin kevätsipulia ehkä purjoon, eli jos on kostea ruoka, sinne sopii hyvin. Pelkiltään kuivuu helposti. Kevätsipuli on olennainen osa aasialaista keittiötä.
Kyllä voi käyttää uuniruokiin. Vihreät osat tummuu aika paljon ja on kalliimpaa kuin keltasipuli mutta sama kasvi se on. Vihreät osat yleensä käytetään kylmiin ruokiin vaikka salaattiin tai dippiin koska niissä mieto maku raakana.
Ihme juttu että täällä ei mitään pysty kysymään kun urpot heti paikalla. Saahan sitä kysyä jos ei tiedä.
Vierailija kirjoitti:
Kevätsipuli on ikäänkuin varhaissipulia samalla tavalla kuin varhaisperuna, joten sitä voi laittaa sinne minne sipuliakin.
Ylensä uusia perunoita käytetään eri tavalla kuin vanhoja jotta niiden maku pääsee paremmin esiin
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kevätsipuli on ikäänkuin varhaissipulia samalla tavalla kuin varhaisperuna, joten sitä voi laittaa sinne minne sipuliakin.
Ylensä uusia perunoita käytetään eri tavalla kuin vanhoja jotta niiden maku pääsee paremmin esiin
On eri asia missä joku raaka-aine on parhaimmillaan ja se minne sitä voi laittaa jos muuta ei ole käytettävissä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kevätsipuli on ikäänkuin varhaissipulia samalla tavalla kuin varhaisperuna, joten sitä voi laittaa sinne minne sipuliakin.
Ylensä uusia perunoita käytetään eri tavalla kuin vanhoja jotta niiden maku pääsee paremmin esiin
Minä ainakin käytän uusia perunoita juuri kuten vanhoja joten turha tulla minulle selittämään mistään yleisistä kokkaustavoista koska MINÄ teen näin
,,/
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kevätsipuli on ikäänkuin varhaissipulia samalla tavalla kuin varhaisperuna, joten sitä voi laittaa sinne minne sipuliakin.
Ylensä uusia perunoita käytetään eri tavalla kuin vanhoja jotta niiden maku pääsee paremmin esiin
On eri asia missä joku raaka-aine on parhaimmillaan ja se minne sitä voi laittaa jos muuta ei ole käytettävissä.
No teknisesti ottaenhan voi tehdä ihan mitä huvittaa joten kysymys on aika typerää ottaa kirjaimellisesti
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kevätsipuli on ikäänkuin varhaissipulia samalla tavalla kuin varhaisperuna, joten sitä voi laittaa sinne minne sipuliakin.
Ylensä uusia perunoita käytetään eri tavalla kuin vanhoja jotta niiden maku pääsee paremmin esiin
On eri asia missä joku raaka-aine on parhaimmillaan ja se minne sitä voi laittaa jos muuta ei ole käytettävissä.
No teknisesti ottaenhan voi tehdä ihan mitä huvittaa joten kysymys on aika typerää ottaa kirjaimellisesti
No, keskiverto palstailija on aika tyhmä, niin mitäpä voi odottaa.
Maksakaa vaan moninkertainen hinta kevätsipulista ja valmistakaa se niin että menettää kaiken makunsa. Omapahan on ruokanne.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kevätsipuli on ikäänkuin varhaissipulia samalla tavalla kuin varhaisperuna, joten sitä voi laittaa sinne minne sipuliakin.
Ylensä uusia perunoita käytetään eri tavalla kuin vanhoja jotta niiden maku pääsee paremmin esiin
On eri asia missä joku raaka-aine on parhaimmillaan ja se minne sitä voi laittaa jos muuta ei ole käytettävissä.
No teknisesti ottaenhan voi tehdä ihan mitä huvittaa joten kysymys on aika typerää ottaa kirjaimellisesti
No, keskiverto palstailija on aika tyhmä, niin mitäpä voi odottaa.
Maksakaa vaan moninkertainen hinta kevätsipulista ja valmistakaa se niin että menettää kaiken makunsa. Omapahan on ruokanne.
No todennäköisesti aloittaja miettii mihin voisi käyttää hänellä jo olevan kevätsipulin, eikä ole varta vasten ostamassa sitä.
Niitä vihreitä osia ei kuulu kuumentaa, voit pikemminkin ripotella ne valmiin uuniruuan päälle.
Kevätsipuli on parhaimmillaan tuoreena. Ripottele ruoan päälle uunin jälkeen. 😊
Kukaan toki ei kiellä käyttämästä sitä juuri niin kuin itse haluat.
Jos tekee uuniruokaa, on raaka-aineet pakko laittaa uuniin. Uuniruokaa ei voi keittää kattilassa hellalla.
Ei voi. Uuni räjähtää.