Oletteko koskaan uskaltaneet ostaa punalaputettuja lounassalaattiaterioita?
Kommentit (17)
Muutaman kerran. Ihan tuurissaan, ovatko salaatinlehdet vihreitä vai ruskeita. Joskus joutunut heittämään roskiin, kun ihan tarkasti ei pakkauksen läpi näe.
Teen yleensä lounassalaatit itse, pakkailen kotona erillisiin rasioihin ja yhdistän tuoreet aineet sitten työpaikalla ruokiksella lautasella. Tulee paljon parempaa sillä tavalla. Aineksista vähän riippuen voi olla edullisempaakin. Yleensä ei, tykkään yhdistää kaikenlaista niin ryöpsähtää vähän kokonaisuuden hinta sitten.
En tykkää rehuista. Lihaa se olla pitää.
No mutta eihän ne oo kalliita edes normaali hintasina.
Vierailija kirjoitti:
En tykkää rehuista. Lihaa se olla pitää.
Niissä salaateissa on jotain kalaa , lihaa tms vähän mukana. Punalaputetuissa ei ole ongelmana niiden huonoksimeneminen vaan ihan niiden vihreiden salaatinlehtipalasten muuttuminen reunoiltaan ruskeiksi ja siten ravinnoksikelpaamattomiksi. Maistuvat ihan kauhealle
Vanha ruoka kuuluu biojäteastiaan.
Ostan joskus mutta vain semmoisia joissa on haarukka mukana.
Vierailija kirjoitti:
No mutta eihän ne oo kalliita edes normaali hintasina.
Kilohinta on tosi kova, kun ottaa huomioon, että jotain lihaa tai kalaa on ihan pari lusikallista ja loppuosa salaattia, tomaattia, kurkkua tms.
Ne lounassalaatit on karmeita missä on oliiveja mukana. Tuntuu että tukehdun niihin kun yritän syödä niitä. Siksi en enää syö oliiveja laisinkaan.
Kannattaa katsoa alapuolelta missä kunnossa rehut. Mutta usein ostan, teen vain edellämainitun ensin.
Kyllä. ostan usein. Itseasiassa tänään viimeksi.
Kuten ketjussa on jo aiemminkin mainittu, kannattaa vähän katsoa missä kunnossa rehut on, jos salaatit näyttää kovin kulahtaneille, jätän väliin, jos ihan hyvänäköistä niin valitsen ilmanmuuta punalaputetun lounaaksi.
Vierailija kirjoitti:
Ne lounassalaatit on karmeita missä on oliiveja mukana. Tuntuu että tukehdun niihin kun yritän syödä niitä. Siksi en enää syö oliiveja laisinkaan.
Aha.
Salaatit paranee kun pistää pakkaseen muutamaksi päiväksi, repii sitten vaan punalapun pois niin on aivan tuore makuelämys
Vierailija kirjoitti:
Kyllä. ostan usein. Itseasiassa tänään viimeksi.
Kuten ketjussa on jo aiemminkin mainittu, kannattaa vähän katsoa missä kunnossa rehut on, jos salaatit näyttää kovin kulahtaneille, jätän väliin, jos ihan hyvänäköistä niin valitsen ilmanmuuta punalaputetun lounaaksi.
Minä taas ostin eilen S-marketista lounassalaatin, joka oli kaikin puolin erittäin hyvässä kunnossa: salaatinlehdissä ei ollut mitään heikkoa. Se jäi maksamaan vain 1,59 €, ja vatsa tuli mukavasti täyteen. (Normihinta oli nelisen euroa.)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä. ostan usein. Itseasiassa tänään viimeksi.
Kuten ketjussa on jo aiemminkin mainittu, kannattaa vähän katsoa missä kunnossa rehut on, jos salaatit näyttää kovin kulahtaneille, jätän väliin, jos ihan hyvänäköistä niin valitsen ilmanmuuta punalaputetun lounaaksi.Minä taas ostin eilen S-marketista lounassalaatin, joka oli kaikin puolin erittäin hyvässä kunnossa: salaatinlehdissä ei ollut mitään heikkoa. Se jäi maksamaan vain 1,59 €, ja vatsa tuli mukavasti täyteen. (Normihinta oli nelisen euroa.)
Salaatinlehdillä vatsa täyteen? Jepjep. Vai oliko mukana peräti 5-6 fetakuutiotakin?
Olen sellaisia, joissa muovi ei ole pahasti pullistunut, eikä imeytynyt sisään, vaan samalla lailla tasainen kuin tuoreissa salaattiastioissa.
Olen. Hyviä ja kukkaroystävällisiä ovat. Kaikkia muita sortteja olen ostellut paitsi savulohisalaattia.