Höyrystetyt lihikset on parempia kuin microlihis
Kommentit (11)
Kun olin lapsi, 70-luvulla, oli luxusta, kun sai höyrytetyn lihiksen! Meillä oli semmoinen kerroskattila, ja siinä lihiksestä tuli samanlainen, kun joskus myöhemmin baarireissun jälkeen snakarilta ostetusta 👍🏻
Mulla lääkäri kerran höyrysti laserilla epäilyttävän ihomuutoksen pois. En tiennytkään että laser-tekniikkaa on jo nakkikioskeillakin.
Nyt tuli li ikävä Lappeenrantaan, vety ja atomi. Niin hyvää.
Lihis on parhaimmillaan, kun väliin laittaa muutaman lusikallisen puolukkahilloa.
Muuta ei tarvitse.
Mikro uunissa ainakin liha muuttuu sitkeäksi aika nopeasti. Kattiloihin myydään ritilöitä, jolloin niillä voi höyrystää.
höyrytettynä hyvää. Myös halvin koppurainen xtra-karjalanpiirakka muuttuu herkuksi höyrytettynä. Pehmenee ihanan makuiseksi
Minä lämmitän uunissa rapeakuoriseksi.
Tarkoitat varmaan höyrytetyt.
Höyrystämällä ne katoaisivat kaasuna ilmaan.
Paras on kuitenkin sellaisessa 80-luvun pikkugrillissä paistettu. Muhea sisältä, pinnasta rapea.
Micä on misrolihic? Onko se Nicopetteri -juttuja?