Miten tippaleipää kuuluisi syödä?
Kommentit (10)
Elegantisti haarukalla ja veitsellä, pikkusormet sojottaen suorina sivuille.
Moinen eväs on jo vitsi sinänsä. Kaipa siitä haukataan niin että tomusokerit menevät nenään ja aiheuttavat valtavan aivastuksen.
Haukkaamalla. Tai ottamalla osan siitä irti. Miettimällä mihin se lankamainen muoto johtaa eli "punainen lanka". Onkohan silti turvallisempaa että ottaa vain vähän kerrallaan, ettei tukehu.
Se rysäytetään ensin hajalleen johonkin kippoon tahi kuppiin. Siitä tungetaan pätkiä suu täyteen ja aaah rouskutellaan.
Haarukalla ja veitsellä sopii myös yrittää, mutta mulla on tällänen vähemmän sivistynyt, mutta näppärä tyyli. Ei rousku tomusokeria pitkin rinnuksia.
Enpä syö enkä osta. Munkit ja donitsi ok
Höpsö, ei sitä syödä. Se laitetaan lautaselle ja vähän serpentiiniä ympärille ja sitten otetaan kuva someen. #klaravappen #vapueilopu #kiitollinensiunattuonnellinen
Tippaleipä on maailman turhin keksintö. Näyttää aivoille ja maistuu pahalle. En syö.
Vierailija kirjoitti:
Tippaleipä on maailman turhin keksintö. Näyttää aivoille ja maistuu pahalle. En syö.
Älä syö, pidä ennakkoluulosi. Tippaleipä on kuin mämmi, vedenjakaja. Tykkää - ei tykkää.
Paahtimeen, sitten maa pähinkä voita päälle ja sitten heität sen ikkunasta, jolloin se toivottavasti osuu Ano Turtiaiseen, mutta jos ei osu niin ei se mitään.