Voiko pakaste peruna-sipulisekoituksesta tehdä pyttipannua?
Jos pilkon sen kuutioiksi ja paistan makkarakuutioiden kanssa pannulla, meneekö täydestä?
Kommentit (11)
Tarpeeksi kun lisäät aineita, niin sä voit tehdä vaikka astiatkin siitä.
Kyl se menee ihan muusiksi että en pyttipannuksi nimittäisi edes.
Osta saman tien pyttipannua.
Oikea pyttipannu tehdään raaoista perunoista, mutta onhan näitä arkisisia versioita, että paistetaan ylijääneet keitetyt perunat pannulla sipulin ja vaikka makkaran kanssa, eikä niissä mitään vikaa ole.
Voihan sitä perunasekoitusta paistaa pannulla, mutta kannattaa tehdä pienissä osissa. Jos on liikaa tavaraa pannulla, se vain muhii eikä paistu.
Minkä ihmeen takia teet ruokaa moskasta?
Vierailija kirjoitti:
Oikea pyttipannu tehdään raaoista perunoista, mutta onhan näitä arkisisia versioita, että paistetaan ylijääneet keitetyt perunat pannulla sipulin ja vaikka makkaran kanssa, eikä niissä mitään vikaa ole.
Eikös peruna-sipulisekoitus olekin raakaa perunaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oikea pyttipannu tehdään raaoista perunoista, mutta onhan näitä arkisisia versioita, että paistetaan ylijääneet keitetyt perunat pannulla sipulin ja vaikka makkaran kanssa, eikä niissä mitään vikaa ole.
Eikös peruna-sipulisekoitus olekin raakaa perunaa?
Ei raakaa perunaa pakasteta. Aika vetiseksi mössöksi tuota sekoitusta väittäisin.
Voi tehdä, ja ihan hyvää tulee. Peruna-sipuli -sekoitus kannattaa antaa ennen pastamista sulaa jonkin aikaa huoneenlämmössä, jos mahdollista.
Voi tietenkin, vaikka ihan pilkkomatta.