Mikä on sinun ruokabravuurisi?
Kommentit (15)
Makkaraperunat.
Rypsiöljyttömiä ranskalaisia ja makkaraa airfrayeriin 20 minuutiksi.
Mä teen hyvää pasta carbonaraa. En oo mikään kummainen kokki, sellainen makaronilaatikko- ja nakkikastike -äiti
Wokit ja thaikeitot. En tee minkään tietyn reseptin mukaan vaan ostan mitä muistan ja siltä pohjalta. Myös sitruunainen pasta. Kivaa vaihtelua makaronilaatikoihin ja lapsetkin tykkää. En yleensä viihdy keittiössä, mutta noita on ihan kiva tehdä.
Kesäkuumilla salaatti
Makaronia pussi
400 g savukinkkua pikku kuutioina
300 g emmetal juustoa paloina
2 granny smith ommua pikku paloina
Pakasteherne pussi(tai hemapa)
1-2 sipulia hakkeena
Pari paprikaa hakkeena (tai hemapa)
4-5 suolakurkkua pikku kuutioina
Soosi kermaviilistä tai lids kreikkalainen jogurtti
Valko ja musta pippuri
Ripaus sokeria
Etikkaa tai sitruunamehua tilkka
Jotain maun mukaan vielä lisää
Melanzane alla parmegiana -uuniruoka, johon tulee munakoisoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa, parmesanjuustoa.
Punaviinikastike, pihvit ja maalaisranskalaiset. Tätä tulee toki hyvin harvoin tehtyä, kun on sen verran aikaa vievä ja vaatii vierailun muualla kuin lähisalessa tai -k-marketissa.
Paistetut ryynimakkarat ja Forssan perunasalaatti.
Voileivät tuotejuustolla, mintulla ja säilykemandariineilla.
Maria O. kirjoitti:
Paistetut ryynimakkarat ja Forssan perunasalaatti.
Nam :)
Sellaista ei ole. Tai no, kaikki ne muutamat lajit, jotka minulta onnistuvat.