Söisitkö naudan paahtopaistia jonka vakuumi on rikkoutunut
Etkä tiedä yhtään kuinka kauan ollut auki.
Pakkaus vähän haiskahtaa, itse liha ei kovinkaan, ehkä vähän happamalta.
Vähän harmaantunut paikoin, mutta onko se niin vaarallista...
Kommentit (10)
No en todellakaan söisi. Onko sen muutaman euron tai kympin arvoista, että monta päivää menee hukkaan rajun ruokamyrkytyksen kourissa? Ja jos sairaalaan joutuu nesteytykseen, niin se lasku on jo moninkymmenkertaisesti lihapaketin hinta. Järkeä saa käyttää.
Niin, ei itse ole varaa ostella, tämä on saatu köyhäinapuna.
Ajattelin jos uunissa keittää täysin kypsäksi, ja jos ei maistu pahalta niin...
Normaalisti söisin kyllä mediumina, mutta varmaan paras tehdä ylikypsää...
En söisi naudan paahtopaistia, piste.
Onko se itse paisti ehjä? Jos on, niin sitten voi syödä...
Ihan hyvältä tuoksui uunissa paistuessaan, ja senkin jälkeen toki, eikä maussakaan ole vikaa.
Vähän eilen maistelin, vielä ainakin hengissä.
Siinä oli päiväystä ainakin pitkälle, joten ehkä ei kauaa ole ollut avoimessa paketissa?
Vierailija kirjoitti:
Ihan hyvältä tuoksui uunissa paistuessaan, ja senkin jälkeen toki, eikä maussakaan ole vikaa.
Vähän eilen maistelin, vielä ainakin hengissä.Siinä oli päiväystä ainakin pitkälle, joten ehkä ei kauaa ole ollut avoimessa paketissa?
Rohkea rokan syö
Tietysti jos on raakaa niin aistinvarainen tsekkaus pinnalta, eihän siinä ole mitään ongelmaa, voidaan raakakypsyttää ilman vakuumiakin.
Liha kyllä ilmaisee pilaantumisen limaisuutena ja hajuna. Väri ei niinkään haittaa.
Jos haju on hapahko eikä paha mädäntyneen tai maksan haju, kyllä paistaisin, murenevan kypsäksi.
Taas ongelma jota ahneen koiran omistajalla ei ole. Ei mee hukkaan vaikka vähän tai vähän enemmänkin jo harmahtais ja haiskahtais. Tiputtaa vaan kädestään, ei ehdi edes osua lattiaan.