Ostatko virolaista vai kalliimpaa suomalaista kalaa?
Kommentit (7)
Mikä ero? Virolainen kuha yli 10€ halvempaa. Tottakai ostan. Kala uinut viron puolella meressä niin hinta tippuu noin paljon.
Ei väliä, puhun sujuvasti kumpaakin kieltä.
Vierailija kirjoitti:
Mikä ero? Virolainen kuha yli 10€ halvempaa. Tottakai ostan. Kala uinut viron puolella meressä niin hinta tippuu noin paljon.
Se on sama kuin tumman miehen meisseli kun on uinut suomimamman herkkumutterissa niin naisen arvo laskee huomattavasti.
En osta muuta kalaa kuin kotimaista kirjolohta joskus hyvin harvoin. Se tulee tosta lähikasvattomolta, taatusti tuoreena. Toinen on silakkafileet, mutta nekin vain jos ovat tuoreita.
Muuten syön itse pyytämiäni kaloja. Kalaa menee paljon.
Kohta katan pöytään aasialaisittain valmistettua ja maustettua ruodotonta kookoshaukea. On muuten aika herkullista.
Miksi kantaa kaupasta vanhaa kalaa kun järvestä saa tuoreena.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kantaa kaupasta vanhaa kalaa kun järvestä saa tuoreena.
Yleensä kalat perataan mutta suomessa on myös ammatti perkaajia.
Tämän takia suomessa on tajuttoman huonoa lihaa. Jos kaikki kalat perattaisiin oikein ja lihat leikattaisiin oikein niin me saataisiin niin hyvää lihaa ja kalaa että ihmisten ei pitäisi itse kalastaa tai metsästää lihansa.
Voisin sisäistää tätä paremmin mutta en jaksa kamppailla lääkkeestä tuleen uupumuksen kanssa jotta voisin selittää suomalaisen tai kansainvälisen ruoanjalostus ongelman kokonaisuudessa, en jaksa
De kommer från samma hav.