Syön nyt jääkaappi kylmää fazerin maitosuklaata
Maku on hyvä mutta minun mielestä jääkaappi kylmä marabou on parempi sen suhteen että sen koostumus on parempi kuin pureskelee. Fazerin maitosuklaa on ihan jees makuinen mutta se sulaa ällöttävämmin suussa kuin maraboun maitosuklaa.
Tein eilen aloituksen jossa totesin että maraboun maitosuklaa on hyvää mutta halusin kokeilla fazerin maitosuklaata ja arvioida sitä
Kommentit (7)
Liian kylmää. Suklaa on parhaimmillaan noin 18 asteisena.
Vierailija kirjoitti:
Mun kämppään paistoi aurinko tänään ja pöydälle unohdettu fazer oli löllönä lieruna illalla kun tulin takaisin.
Voikohan sitä enää syödä. Jääkaapin kautta?...
En tiedä enkä osaa sanoa kiinnostaako.
Vähän ylikäyneeltä näyttää...
Vierailija kirjoitti:
Liian kylmää. Suklaa on parhaimmillaan noin 18 asteisena.
Ei ole.
Kannattaa antaa suklaan lämmetä. Jääkaappikylmänä se ei maistu miltään.
jää kaappikylmää fazerinmaito suklaata
Mun kämppään paistoi aurinko tänään ja pöydälle unohdettu fazer oli löllönä lieruna illalla kun tulin takaisin.
Voikohan sitä enää syödä. Jääkaapin kautta?...