Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millä ohjeella teet pizzapohjan?

Vierailija
13.03.2023 |

Pohjan teko on aika suuritöistä lopulta. Ja oon inhonnut niitä valmiita pakastepohjia, koska ovat liian paksuja aina.
Ostin kokeeksi Prismasta hintaan 2.49 tämmöisen
https://www.s-kaupat.fi/tuote/fazer-pizzataikina-4kpl-600g-raakapakaste…
Mitään pyöreitä pizzoja tee, yhdistin kaksi palloa ja kaulin peltille. Tuosta pussista tuli siis kaksi pellillistä ohuenohuella pohjalla.
Tämä meni kyllä jatkoon, maku ihan ok myös

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä siinä on suuritöistä?

Ainekset kulhoon ja vähän veivausta.

Vierailija
2/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä siinä on suuritöistä?

Ainekset kulhoon ja vähän veivausta.

Kyllä se 3 päivää kestää jos kunnon pohjan haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä siinä on suuritöistä?

Ainekset kulhoon ja vähän veivausta.

Kyllä se 3 päivää kestää jos kunnon pohjan haluaa.

Niin...jos kylmäfermentoi...

Harva taitaa kolmee päivää vaivata.

Vierailija
4/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon varmasti ainoa kuka tykkää siitä paksusta pullamaisesta pohjasta mikä pellille laitetaan. Ei mitään oliiviöljyjä tai pizzajauhoja vaan ne vanhan köksänkirjan ainekset.

Eipä se kyllä aina edes varsinaista pizzaa muistuta, mutta niin hyvää ja ihan tulee lapsuus mieleen siitä tuoksusta kun vielä pizzamaustetta ripauttaa päälle..

Vierailija
5/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen usein pizzat tortilloihin. Hiilareita noin 20, kunnon peruspizzassa 100. Sitä paitsi mulla on tavallinen sähköuuni ilman kiertoilmaa, eli peruspizzasta ei tulisi oikeanlaista muutenkaan.

T DM1

Vierailija
6/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leksands iso pyöree näkkäri käy sellaisenaa pizza pohjaks ja on kuitusa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oon varmasti ainoa kuka tykkää siitä paksusta pullamaisesta pohjasta mikä pellille laitetaan. Ei mitään oliiviöljyjä tai pizzajauhoja vaan ne vanhan köksänkirjan ainekset.

Eipä se kyllä aina edes varsinaista pizzaa muistuta, mutta niin hyvää ja ihan tulee lapsuus mieleen siitä tuoksusta kun vielä pizzamaustetta ripauttaa päälle..

Köksänkirjan reseptillä meilläkin tehdään. Suoraan 90-luvulta. Yleensä pohja vielä tuplana, että riittää kunnolla koko pellille. Tulee paksuutta reippaasti.

Vierailija
8/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä teen usein pizzat tortilloihin. Hiilareita noin 20, kunnon peruspizzassa 100. Sitä paitsi mulla on tavallinen sähköuuni ilman kiertoilmaa, eli peruspizzasta ei tulisi oikeanlaista muutenkaan.

T DM1

Mä teen joskus pikapizzoja naanleivistä.

Vierailija
10/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juomalasillinen n. 2 dl vettä, rippunen suolaa, kuivahiivaa vajaa tl, vehnäjauhoja sekoitetaan kunnes taikina on sopiva, öljyä loraus. Vähän lisää jauhoja .

Pellilliseen riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä siinä on suuritöistä?

Ainekset kulhoon ja vähän veivausta.

Onnistun oikein hyvin sotkemaan koko keittiön.

Suuritöistä on ja hidasta 

t. ap,  laiska 

Vierailija
12/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen tällä reseptillä ja annan tekeytyä pari päivää.

500g 00-vehnäjauhoja= n. 7 dl

3,5 dl viileää vettä

3g kuivahiivaa

10g hienoa merisuolaa n. rkl

10g oliiviöljyä n. 1 rkl

https://viimeistamuruamyoten.com/nain-valmistat-pitsan-italialaisten-st…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oon varmasti ainoa kuka tykkää siitä paksusta pullamaisesta pohjasta mikä pellille laitetaan. Ei mitään oliiviöljyjä tai pizzajauhoja vaan ne vanhan köksänkirjan ainekset.

Eipä se kyllä aina edes varsinaista pizzaa muistuta, mutta niin hyvää ja ihan tulee lapsuus mieleen siitä tuoksusta kun vielä pizzamaustetta ripauttaa päälle..

Meilläkin tykätään! En itse osaa tehdä kunnollista italialaista pizzaa, joten teen sitten mieluusti rehellistä suomalaista pannupizzaa.

Vierailija
14/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
13.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näppituntumalla. Vettä, ripaus kuivahiivaa (ei liikaa), loraus oliiviöljyä ja kunnollisia 00 jauhoja tarpeen mukaan. 1,3 dl nesteeseen tehdystä taikinasta tulee ohueksi kaulittuna lähes kaksi lähes uunipellin kokoista pohjaa.

Vierailija
16/17 |
07.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myllyn Paras -durumvehnäjauhopussin ohjeella ihan tarkasti sitä noudattaen. Kolminkertainen annos, pyörittelen taikinan 9 osaan ja teen 9 kpl  ohutpohjaisia pizzoja kohtuuvähin täyttein  paistokivellä uunissa, 250 asteessa. Helppoa ja pohjasta tulee ihan paras. En enää ikinä tee millään muulla ohjeella pizzapohjaa kuin tuolla ja tosiaankin jatkossa vain durumvehnäjauhosta

Vierailija
17/17 |
07.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan joskus Alepasta pyöreitä pizzapohjia, jos niitä on. Ihan käteviä. Voi puolittaa pellille, jolloin kaksi pizzaa mahtuu hyvin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi neljä kahdeksan