Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi suomalaisille tehdään karkkijäätelöitä?

Vierailija
12.03.2023 |

Ilta-Sanomat testasi 12 uutuusjäätelöä - kaikki jäätelön ja karkin sekoituksia: https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000009443252.html

Myös raadin kommenteissa vilahtaa moitteita liiallisesta makeudesta ja aitojen makujen puuttumisesta. Kuka näitä tunkkaisia karkkijäätelöitä oikein haluaa syödä hellepäivänä tai muulloinkaan? Voi kun joku firma ostaisi Pauligilta sen muinaisten jäätelöiden reseptit ja alkaisi valmistaa niitä. Ne olivat aivan omaa luokkaansa.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta puhut. Nougatjäätelökin oli raikasta pari vuosikymmentä sitten.

Vierailija
2/5 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täysin samaa mieltä. Itse voin syödä vain Kevyt Vaniljaa. Kaikki muut on liian rasvaisia ja makeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolmen kaverin jäätelöt on hyviä ja raikkaita mutta valitettavasti niin hinnakkaita, että voi ostaa vain harvoin.

Vierailija
4/5 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pirkka-sarjan hasselpähkinä-mantelikrokanttituutissa on samaa makua kuin yhdessä Pauligin topsyssä - ainakin se tulee minulle mieleen, kun syön sitä. Topsythän katosivat markkinoilta ajat sitten. Taisi tapahtua jo 1980-luvulla.

Vierailija
5/5 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä. Karkki, taikina, marja, hedelmä ja kakku jäätelössä on parasta suurena määrinä. Itse jäätelö on kermahöttöä jossa on liikaa vaniljaa, keinoaromeja. Ennen oli kasvisrasva ja maitojäätelöt.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän seitsemän