Miksi suomalaisille tehdään karkkijäätelöitä?
Ilta-Sanomat testasi 12 uutuusjäätelöä - kaikki jäätelön ja karkin sekoituksia: https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000009443252.html
Myös raadin kommenteissa vilahtaa moitteita liiallisesta makeudesta ja aitojen makujen puuttumisesta. Kuka näitä tunkkaisia karkkijäätelöitä oikein haluaa syödä hellepäivänä tai muulloinkaan? Voi kun joku firma ostaisi Pauligilta sen muinaisten jäätelöiden reseptit ja alkaisi valmistaa niitä. Ne olivat aivan omaa luokkaansa.
Kommentit (5)
Täysin samaa mieltä. Itse voin syödä vain Kevyt Vaniljaa. Kaikki muut on liian rasvaisia ja makeita.
Kolmen kaverin jäätelöt on hyviä ja raikkaita mutta valitettavasti niin hinnakkaita, että voi ostaa vain harvoin.
Pirkka-sarjan hasselpähkinä-mantelikrokanttituutissa on samaa makua kuin yhdessä Pauligin topsyssä - ainakin se tulee minulle mieleen, kun syön sitä. Topsythän katosivat markkinoilta ajat sitten. Taisi tapahtua jo 1980-luvulla.
Minä. Karkki, taikina, marja, hedelmä ja kakku jäätelössä on parasta suurena määrinä. Itse jäätelö on kermahöttöä jossa on liikaa vaniljaa, keinoaromeja. Ennen oli kasvisrasva ja maitojäätelöt.
Totta puhut. Nougatjäätelökin oli raikasta pari vuosikymmentä sitten.