Lue keskustelun säännöt.
Kiinalaisen ruoan asiantuntijoita?
03.03.2023 |
Käyn usein lounaalla paikallisessa Luckiefun'sissa. Olen pannut merkille, että välillä siellä kana hapanimeläkastikkeessa maistuu oikein herkulliselta mutta joitakin kertoja aivan samanniminen ja näköinen (minun nähdäkseni) mönjä meinaa saada suorastaan oksennusreaktion aikaiseksi. Myös muissa ravintoloissa on samantyylistä kokemusta.
Onko tässä ruokalajissa joku helppo pilallemenosriski buffetissa seisoessa vai onko jo valmistusvaiheessa mahdollista sössiä soosi ihan keittiötyöntekijällekin?
Kommentit (2)
Kokeillaanpa nostoa kun ei tuo yllä oleva ihan varsinaisesti vastannut kysymykseen.
-ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyseisessä mestassa ei ole kiinalaista ruokaa, vaan suomalaiseen makuun tehtyä "muka-etnoa", käytetty hitokseen suolaa, soijaa ja sokeria sekä arominvahvennetta. Niin ja kaikki lihaproteiini on ostettu sieltä mistä halvimmalla saa, usein kaukoidästä ja sianliha itäeuroopasta.