Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teen tomattimurskasta pannulla kastikkeen spagetille?

Vierailija
23.02.2023 |

vinkkejä?

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

google.fi

Vierailija
2/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaatamalla sen pannulle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauheliha-paista

Tomaattisoosi-kaada

Ehkä kermaa? - kaada

Mausta

Syö

Vierailija
4/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitat sinne sipulia, jauhenlihaa, lihafonduuta, pippuria, basilikaa, oregaanoa, valkosipulia

Vierailija
5/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihaa, tomaattipyre, tomaattimurska, hunajaa, pippuria oreganoa, pikku tomaatteja

Vierailija
6/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullotan sipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä, lisään tomaattimurskan, suolaa, basilikaa, hippusen sokeria. Haudutan, lisään pippuria ja surautan sauvasekoittimella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvän neuvon täällä jo antoivat.

Paista se 400gr jauhelihaa plus pilkotut sipulit ja pari valkosipulin kynttä ja mausta se.

Kaada päälle tölkki Mutti-tomaattimurskaa. Muutkin käyvät.

Huuhtele se Muttitölkki sinne sekaan, puolilleen vettä.

Keittele sitä soossia kasaan esim puoli tuntia minimissään ja lopuksi heitä oreganoa päälle ja se on siinä.

Vierailija
8/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. pistät oliiviöljuyä pannulle, laitat pari rikki läntättyä valkosipulinkynttä perään ja annat niiden olla siinä kunnes tirisee, tomaattimurska perään, sekoitus, valkosipulinkynnet pois, basilikan lehtiä sekaan, sitten lisäilet välillä vettä ja sekoittelet, toistat sitä kunnes näyttää sopivalta, lopuksi vähän ruokosokeria ja suolaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hyvän neuvon täällä jo antoivat.

Paista se 400gr jauhelihaa plus pilkotut sipulit ja pari valkosipulin kynttä ja mausta se.

Kaada päälle tölkki Mutti-tomaattimurskaa. Muutkin käyvät.

Huuhtele se Muttitölkki sinne sekaan, puolilleen vettä.

Keittele sitä soossia kasaan esim puoli tuntia minimissään ja lopuksi heitä oreganoa päälle ja se on siinä.

Ai niin: himppu sokeria sinne ja raasta porkkana ja pistä se sinne paistetun jauhelihan joukkoon.

Vierailija
10/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hyvän neuvon täällä jo antoivat.

Paista se 400gr jauhelihaa plus pilkotut sipulit ja pari valkosipulin kynttä ja mausta se.

Kaada päälle tölkki Mutti-tomaattimurskaa. Muutkin käyvät.

Huuhtele se Muttitölkki sinne sekaan, puolilleen vettä.

Keittele sitä soossia kasaan esim puoli tuntia minimissään ja lopuksi heitä oreganoa päälle ja se on siinä.

Miksi ihmeessä laittaa vettä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi se pannulle pitää laittaa? Kattilakin käy. Mutta jos välttämättä haluat tehdä sen pannulla, kuullottaisin ensin vähän sipulia pannulla öljyssä, ripaus sokeria sipulin päälle. Sitten tomaattimurska pannulle ja mausteeksi mustaapippuria ja vähän suolaa. Jos toivot italialaisemman maun, voit lisätä vaikka rosmariinia, timjamia tai oreganoa. Tai vaikka vähän kaikkia. Purista sekaan vielä 1-2 kaksi valkosipulinkynttä ja kypsyttele hetki. Tomaattihan on aika hapokasta sinänsä, mutta itselläni on kiusaus lisätä moniin kastikkeisiin pari korkillista valkoviiniä.

Eiköhän se noilla ohjeilla jonkinlainen soosi valmistu.

Vierailija
12/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kaikki on tunkemassa jauhelihaa, kun ap kysyi miten tomaattikastike tehdään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullota valkosipulia reilussa oliiviöljyssä, lisää tomaatti, mausta suolalla ja pippurilla. Keittele kunnes sakenee. Lisää keitetty pasta ja hieman pastan keitinvettä. Päälle laittaisin vielä parmesaania.

Vierailija
14/18 |
23.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilkot sipulin, 2 valkosipulin kynttä-kuullotat ensin, tuoretta basilikaa, lihaliemikuution, mustapippurirouhetta 2 tl. 400 g jauhelihaa (sipulien jälkeen ruskistus). Basilika vasta lopuksi. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
24.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laitat sinne sipulia, jauhenlihaa, lihafonduuta, pippuria, basilikaa, oregaanoa, valkosipulia

Jauhelihan tilalla voi myös olla tonnikalaa tai pannulla ensin haudutettua munakoisosilppua tmv

Vierailija
16/18 |
24.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Huuhtele se Muttitölkki sinne sekaan, puolilleen vettä.

Keittele sitä soossia kasaan esim puoli tuntia minimissään ja lopuksi heitä oreganoa päälle ja se on siinä.

Miksi ihmeessä laittaa vettä?

Ihmettelin samaa, se vesihän pitää keittää kuiteakin pois ja tomaattimurskassahan on jo vettä.

Vierailija
17/18 |
24.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliiviöljyssä kuullotat sipulia, valkosipulia ja tomaattipyrettä. Sitten lisäät murskan, mausteet ja keität koostumuksen. Pikkutippa balsamiviinietikkaa ja lopuksi raastat päälle parmesania tms.

Vierailija
18/18 |
24.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

K-ruoka.fi jauhelihapasta, tonnikalapasta. Tavallinen makaroni halvenpi.