Kumpi on parempaa: itse tehdyt vai leipomon leipomukset? Esimerkiksi kakut ja piirakat.
Kumpia syöt mieluummin? Jos saisi valita juhlissa, syötkö itse tehtyä vai leipomon valmistamaa?
Kommentit (9)
Itse tehtyä on mielenkiintoista maistaa, jos hyvistä raaka-aineista leivottu.
Keuruulla leivotaan parhaat piiraat sekä pasteijat!
Hopeaketulle maistuu kernaasti suolainen piirakka.
Leipomon totta kai! Hehän ovat alansa ammattilaisia.
Leipomon leipomukset ehdottomasti. En ole jauhopeukalo, eikä mun tekeleistä tule ihmisen ruokavalioon sopivia tuotoksia.
Kyllä arvostettu artesaanileipomo yleensä vetää pitemmän korren.
Jotkin monimutkaisemmat leipomukset osaa kyllä leipomo tehdä paremmin, eikä sellaisia tule itse edes kotona väsättyäkään. Mutta joku perus pulla on kyllä aika sama onko se tehty kotona vai leipomossa. Tosin joskus leipomon korvapuustit on erityisen hyviä verrattuna kotona tehtyihin, mikähän niissäkin erona sitten?
Ihan parhaita leivonnaisia tekevät yksityiset leipojat (voi olla toiminimi tai ei) Saa tuoretta ja täytekakut hyviä.
Itsekin osaan tehdä hyviä kuivakakkuja ja suolaisia piirakoita.
Itse mieluummin itse tehtyä.
Leipomon tuotteet ovat jotenkin tasalaatuisia ja yllättävän paljon lisäaineita. Käytetään paljon erilaisia e-koodiaineita yms