Mistä lihasta teette hernekeittoon sen lihan`?
Kommentit (9)
savupotkista, joista irroittelen sitten lihat jäähtyneenä liemen joukkoon.
Eihän jauhelija hernarissa maistu yhtään millekään.
mielummin savukinkkua ja sit runsas määrä naudan paistijauhelihaa, namnam!
yleensä jauhelihasta. joulun jälkeen loput joulukinkusta hernariin, se on parasta.
Olen aina pitänyt hernekeittoa kasvisruokana. Mutta jos pitäisi jotain laittaa, ehkä savukinkku tulisi ensimmäisenä mieleen. Ei nyt mikään jauheliha ainakaan. Eikö jauhelihakeitto ole ihan oma ruokansa?
savupotkista, joista irroittelen sitten lihat jäähtyneenä liemen joukkoon. Eihän jauhelija hernarissa maistu yhtään millekään.
sen myönnän. Mutta kun sitä keittoa syövät lapsetkin, eivätkä he tykkää savulihasta.
vaan porkkana ja sipuli herneiden lisäksi.
Ihan toinen ruoka on jauhelihahernekeitto, jossa on em. lisäksi jauhelihaa; hyvin maustettuna ruskistamisvaiheessa maistuu kyllä keitossa loistavan hyvin. Mitään läskisiä sitkeitä kikkareita en sinne halua.
Olen laiska kokki ja toisekseen meillä ei olla suuria lihansyöjiä. Pikkuisen pekonia makua antamaan.
se on turhan kallista lihaa ja rasvaa saa olla kyllä hiukan, antaa vaan makua.
Kylkisiivu/kasler on ok, samoin sika-nauta-jauheliha.