Miksi ruokareseptejä enään julkaistaan?
Kaikki on keksitty jo. Ei kukaan tarvitse enää tuhannetta kertaa samaa "maailman parasta" nakkikeiton tai uunilohen ohjetta. Ne reseptit on luettu jo tuhanteen kertaan.
Kommentit (34)
Samaa ihmetellyt. Miksi samoja reseptejä pitää julkaista uudestaan ja uudestaan. Ei se makaronilaatikko siitä mihinkään muutu. Osaamme tehdä sen jo ilman joka vikkoista iltalehden artikkeliakin.
Niin ja aina resepteissä 2-4 purkkia kermaa kuten tänään juustoisessa kanakeitossa.
Käytättekö ihmiset kermaa tosiaankin siinä määrin mitä reseptit antavat ymmärtää?
Itse en käytä kermaa juuri missään ja ihan hyvää ruokaa on kokattu suurperheellekin yli 30 vuotta.
Minä, sekasyöjä, olen yrittänyt etsiä helppoja kasvis/vegaani-reseptejä. Kovin yksipuolisilta tuntuvat. Joko tehdään niin, että keitetään, murskataan, öljyä ja mausteita päälle ja uuniin. Tai sitten pannulle öljyä, sipulia, mausteita, tomaattimurskaa ja se joku vaihtuva ainesosa. Todella tylsää.
Vierailija kirjoitti:
Minä, sekasyöjä, olen yrittänyt etsiä helppoja kasvis/vegaani-reseptejä. Kovin yksipuolisilta tuntuvat. Joko tehdään niin, että keitetään, murskataan, öljyä ja mausteita päälle ja uuniin. Tai sitten pannulle öljyä, sipulia, mausteita, tomaattimurskaa ja se joku vaihtuva ainesosa. Todella tylsää.
Itsehän olet vegaaniuden valinnut. Ei se meidän vika ole.
Vierailija kirjoitti:
Minä, sekasyöjä, olen yrittänyt etsiä helppoja kasvis/vegaani-reseptejä. Kovin yksipuolisilta tuntuvat. Joko tehdään niin, että keitetään, murskataan, öljyä ja mausteita päälle ja uuniin. Tai sitten pannulle öljyä, sipulia, mausteita, tomaattimurskaa ja se joku vaihtuva ainesosa. Todella tylsää.
Etsi englanniksi tai korvaa vaan liha jollain kasviproteiinilla.
Noin ajattelevat vain lihavat, muut lukee reseptejä nälkäänsä.
Vierailija kirjoitti:
Noin ajattelevat vain lihavat, muut lukee reseptejä nälkäänsä.
No ei todellakaan lue.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä, sekasyöjä, olen yrittänyt etsiä helppoja kasvis/vegaani-reseptejä. Kovin yksipuolisilta tuntuvat. Joko tehdään niin, että keitetään, murskataan, öljyä ja mausteita päälle ja uuniin. Tai sitten pannulle öljyä, sipulia, mausteita, tomaattimurskaa ja se joku vaihtuva ainesosa. Todella tylsää.
Itsehän olet vegaaniuden valinnut. Ei se meidän vika ole.
Lue alku tarkkaan. En ole vegaani. Etsin vain vaihtelua, mutta reseptit ei houkuta.
Vierailija kirjoitti:
Minä, sekasyöjä, olen yrittänyt etsiä helppoja kasvis/vegaani-reseptejä. Kovin yksipuolisilta tuntuvat. Joko tehdään niin, että keitetään, murskataan, öljyä ja mausteita päälle ja uuniin. Tai sitten pannulle öljyä, sipulia, mausteita, tomaattimurskaa ja se joku vaihtuva ainesosa. Todella tylsää.
Liity vegaanihaasteeseen, siellä on! https://vegaanihaaste.fi/
Pitää keksiä "uutta" sisältöä, jota voi kaupallistaa.
Ei oikein enääN saanut haluttua lämpöä kattiloihinsa tää 0/5. Better luck next time!
Minä tarvitsen, en siksi että en tietäisi miten nakkikeittoa tehdään vaan siksi että voin saada siitä inspiraation että tuotahan en olekaan tosi pitkään aikaan tehnyt. Vinkkinä sinulle, että jos juttu ei kiinnosta sinua niin sitä ei ole mikään pakko lukea.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä, sekasyöjä, olen yrittänyt etsiä helppoja kasvis/vegaani-reseptejä. Kovin yksipuolisilta tuntuvat. Joko tehdään niin, että keitetään, murskataan, öljyä ja mausteita päälle ja uuniin. Tai sitten pannulle öljyä, sipulia, mausteita, tomaattimurskaa ja se joku vaihtuva ainesosa. Todella tylsää.
Etsi englanniksi tai korvaa vaan liha jollain kasviproteiinilla.
Mikään ei korvaa esim. grillipihviä. Se kun ei vaadi kylkeen salaattia kummempaa. Eikä sitä tarvitse liottaa tai muutenkaan esivalmistella. Mausteiksi riittää suola ja pippuri.
Vierailija kirjoitti:
Minä, sekasyöjä, olen yrittänyt etsiä helppoja kasvis/vegaani-reseptejä. Kovin yksipuolisilta tuntuvat. Joko tehdään niin, että keitetään, murskataan, öljyä ja mausteita päälle ja uuniin. Tai sitten pannulle öljyä, sipulia, mausteita, tomaattimurskaa ja se joku vaihtuva ainesosa. Todella tylsää.
En ymmärrä mitä tarkoitat. Käytännössä minkä tahansa liharuoan voi tehdä ilman lihaa, useimmiten se liha on vain yksi monista ainesosista.
Ja miksi sen pitäisi olla erityisen helppo? Syöminen on ihmisen tärkein asia, siitä on tarkoitus nauttia. Ei mikään pikaruoka ole tarkoituksenmukaista.
Vierailija kirjoitti:
Minä tarvitsen, en siksi että en tietäisi miten nakkikeittoa tehdään vaan siksi että voin saada siitä inspiraation että tuotahan en olekaan tosi pitkään aikaan tehnyt. Vinkkinä sinulle, että jos juttu ei kiinnosta sinua niin sitä ei ole mikään pakko lukea.
Siis keittoon laitetaan kaikkea mitä on jääkappiin hommattu. Perunaa, porkkanaa, varsiselleriä, purjoa jne. Ei siihen mitään reseptejä tarvitse.
Vierailija kirjoitti:
Niin ja aina resepteissä 2-4 purkkia kermaa kuten tänään juustoisessa kanakeitossa.
Käytättekö ihmiset kermaa tosiaankin siinä määrin mitä reseptit antavat ymmärtää?
Itse en käytä kermaa juuri missään ja ihan hyvää ruokaa on kokattu suurperheellekin yli 30 vuotta.
Skulle det inte vara vettigare att skriva ut mängden dl eller ml i stället för mängden förpackningar?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä, sekasyöjä, olen yrittänyt etsiä helppoja kasvis/vegaani-reseptejä. Kovin yksipuolisilta tuntuvat. Joko tehdään niin, että keitetään, murskataan, öljyä ja mausteita päälle ja uuniin. Tai sitten pannulle öljyä, sipulia, mausteita, tomaattimurskaa ja se joku vaihtuva ainesosa. Todella tylsää.
En ymmärrä mitä tarkoitat. Käytännössä minkä tahansa liharuoan voi tehdä ilman lihaa, useimmiten se liha on vain yksi monista ainesosista.
Ja miksi sen pitäisi olla erityisen helppo? Syöminen on ihmisen tärkein asia, siitä on tarkoitus nauttia. Ei mikään pikaruoka ole tarkoituksenmukaista.
No jotkut haluavat helppoa ruokaa, etkä sinä ole mikään määräämään että mikä on "tarkoituksenmukaista". Tarkoituksenmukaista ihmiskunnan kannalta ei myöskään ole tehdä monimutkaista ruokaa, ei ole kauaakaan kun ruoka oli ennemminkin pelkkää polttoainetta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä tarvitsen, en siksi että en tietäisi miten nakkikeittoa tehdään vaan siksi että voin saada siitä inspiraation että tuotahan en olekaan tosi pitkään aikaan tehnyt. Vinkkinä sinulle, että jos juttu ei kiinnosta sinua niin sitä ei ole mikään pakko lukea.
Siis keittoon laitetaan kaikkea mitä on jääkappiin hommattu. Perunaa, porkkanaa, varsiselleriä, purjoa jne. Ei siihen mitään reseptejä tarvitse.
Keittoon voi laittaa mitä tahtoo ja valmiilla resepteillä voi keksiä uusia asioita mitä siihen laittaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä, sekasyöjä, olen yrittänyt etsiä helppoja kasvis/vegaani-reseptejä. Kovin yksipuolisilta tuntuvat. Joko tehdään niin, että keitetään, murskataan, öljyä ja mausteita päälle ja uuniin. Tai sitten pannulle öljyä, sipulia, mausteita, tomaattimurskaa ja se joku vaihtuva ainesosa. Todella tylsää.
En ymmärrä mitä tarkoitat. Käytännössä minkä tahansa liharuoan voi tehdä ilman lihaa, useimmiten se liha on vain yksi monista ainesosista.
Ja miksi sen pitäisi olla erityisen helppo? Syöminen on ihmisen tärkein asia, siitä on tarkoitus nauttia. Ei mikään pikaruoka ole tarkoituksenmukaista.
No jotkut haluavat helppoa ruokaa, etkä sinä ole mikään määräämään että mikä on "tarkoituksenmukaista". Tarkoituksenmukaista ihmiskunnan kannalta ei myöskään ole tehdä monimutkaista ruokaa, ei ole kauaakaan kun ruoka oli ennemminkin pelkkää polttoainetta.
Polttoainetta joo juurikin suomalaisessa kulttuurissa, jossa ruoalla ei ole ollut mitään merkitystä, muuta kuin että jostakin harmaasta mössöstä saa kaloreita.
Kyllä se kuule muualla maailmassa on ollut jo vuosisatoja tapana nautiskella hyvästä ruoasta. Se että sellainen ei ole kuulunut juuri suomalaiseen kulttuuriin, ei tarkoita etteikö muualla olisi kuulunut.
Enää.