Lue keskustelun säännöt.
Argh joulu pilalla, kinkku ei murea
24.12.2022 |
paistoin kinkun normaalisti 82-asteiseksi, koska tykkään mureasta kinkusta. käytin siis paistomittaria, jota olen käyttänyt vuosikausia ja se on aina näyttänyt ok. ja kinkku aina ollut ihanan mureaa.
jäähdytetty viileässä ja nyt kun aloin viipaloida sitä, se ei ole murea. se on kypsä, mutta ei murea. Inhoan "kiinteää" kinkkua, haluan se mureana.
Ei taida olla mitään tehtävissä? ei mihinkään leivinuunin jälkilämpöön voi laittaa tekeytymään, kuivuu sit?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saman kokeneena paistoin viipaleita pannulla kypsäksi. Ihan ok, mutta ei se aito asia ole.
Sittemmin paistoin aina anopin ohjeen mukaan: 2 tuntia kovalla lämmöllä ja sen jälkeen tunti/kilo 125 asteessa. Aina on tullut murea kinkku.