Tomusokeri jäi paakkuiseksi
Hei tein jouluksi baileys juustokakun ja tomusokeri jäi vähän paakkuiseksi. Pitäisikö tehdä uusi? Nyt kakku jo hyytymässä.
Kommentit (9)
Mitä turhia, kyllä se syödyksi tulee. Ensi kerralla tomusokeri sitten siivilän läpi.
Ei haittaa. Ripottele päälle suklaarakeita niin sokerimurut menee muiden sattumien mukana.
No ei ne kovin isoja paakkuja onneksi olleet, mutta harmittaa.. Olis ainekset kyllä toiseenki kakkuun, mutta ei jaksais enää toista tehdä😟
Ehkä tosiaan laitan jotain suklaamurua siihen päälle. Äh, joulu pilalla.
AP
Vierailija kirjoitti:
No ei ne kovin isoja paakkuja onneksi olleet, mutta harmittaa.. Olis ainekset kyllä toiseenki kakkuun, mutta ei jaksais enää toista tehdä😟
Juot loput siitä Baileysistä harmitukseen, niin unohdat turhat murheet.
heh ihmettelin että mitä ihmettä kun luin että tomusokeri ja paakkuseksi ajattelin että uusi sugardaddy juttu taas teiltä pikkuisilta munanlutkuttajilta
Baileys kakku on ihanaa, saanko tulla teille kylään?
Ei sentään, mutta taidan hakea ainekset ensi viikolla ja tehdä uudeksi vuodeksi oman kakun.
Vierailija kirjoitti:
Ehkä tosiaan laitan jotain suklaamurua siihen päälle. Äh, joulu pilalla.
AP
Ei ole pilalla senkin höpsö. Maku on tärkein.
Tietenkin teet uuden. Tuon epäonnistuneet voit syöttää palvelusväellesi.