Kinkun paisto erittäin mureaksi
Missä asteessa ja kauanko paistatte? Kauanko voi antaa olla vaikka 90 asteessa että on hitaasti ja varmasti mureutunut? Kinkku on noin 6 kiloinen ja sulamassa nyt neljättä päivää.
Kommentit (7)
Äkkiä uuniin puoli tuntia 200 asteeseen ja sen jälkeen 4 tuntia 120 astetta. Pitäs maistua!
Tuolla yhdessä ketjussa joku sanoi uunin lämpötilaksi 1220 astetta, mutta paistoajasta ei ollut puhetta.
Kysy Murrelta apua, saat mureat murkinat
Vierailija kirjoitti:
Tuolla yhdessä ketjussa joku sanoi uunin lämpötilaksi 1220 astetta, mutta paistoajasta ei ollut puhetta.
Ei varmaan kauaa tarvi tuossa asteessa olla.
Viimeks poistui ketju kun tän kirjoitin, mutta yritän uudestaan
pulled porkia joulun jälkeen, kinkku paistopussiin ja vähän vettä joukkuun, saa olla tuntitolkulla miedossa lämmössä. Paras loppukinkun käyttö resepti.
Tarvitset paistomittarin! Huoneenlämmössä niin kauan, että sisälämpötila on +10 astetta. Sitten ensin 200 asteessa puoli tuntia ja sen jälkeen laske uunin lämpötilan 110 asteeseen. Valmista tulee, kun sisälämpötila näytti 83 astetta. Jos oikein ylikypsää halutaan, niin tässä vaiheessa uuni sammutetaan ja kinkku jätetään vielä sinne uuniin.