Kinkun paistaminen
Tapailunainen kysyi miten se kinkku paistetaan. Minun pitää mennä sen luokse jouluviikolla neuvomaan sitä.
Sanoin sille että ostaa paistomittarin, sinappia ja korppujauhoja valmiiksi. Iso kasari myös jotten kinkun rasva valuu.
Kommentit (7)
15 astetta yksi tunti, sitten 9 astetta loppu aika.
Kypsytät huolella molemmat kinkut. Leivot ja väännät.
Kyllä sen poskista ja silmistä näkee milloin on aika laskea ja sivellä kuorrutus kinkuille; jouluomenan punerus ja silmät raukeina manteleina.
Mutta älä tee sitä virhettä, että tähän lopetat, molemmille kinkuille jälkilämmitys miin että kuorrutus on rapea. Siitä se nautiskelu alkaa.
Osta valmis kinkku niin saat parhaimman makuisen.
Ootko hiukan vajaa, viet omat sinapit ja sitä rataa. Totahan se pyyntö tarkoittaa. Taidat olla ihan amatööri tapailuhommiin.
Turun sinappia sitten kinkun päälle. Kinkkua sydään sitten itsetehdyn sinapin kanssa. Olen tehnyt sinappia itse jo valmiiksi.
Ei siihen mitään sinappeja ja jauhoja tarvita, urpo. Huomaa että ei suju sultakaan, mikä nyt oli arvattavissa.
Paista se 250 asteessa.