Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Korppujauhotatteko kakkuvuoat?

Vierailija
05.12.2022 |

En ole pitkään aikaan rehnyt kuivakakkuja. Nyt päätin leipoa useamman ja ostin Myllyn Paras korppujauhoja. Tein taatelikakun, voitelin vuoan voilla, korppujauhotin ja kaadoin ylimääräiset pois. Kakun pinta on nyt "kova", rapea ja korppujauhot natskuu hampaissa... Mikä vikana?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korppujauhot on nykyään skeidaa.

Vierailija
2/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, mä jauhotan vehnäjauholla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korppujauhotan. Ei tule kovaa pintaa. Käytän voita. Taikinassasi liian vähän nestettä tai rasvaa?

Vierailija
4/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina, mut jos ei ole korppujauhoa ,niin mannaryynit käy.

Vierailija
5/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä

Vierailija
6/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aina, mut jos ei ole korppujauhoa ,niin mannaryynit käy.

Tuo on mannaryynittämistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauraleseet käy myös ja tulee hyvää makua.

Vierailija
8/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. Kyllä ne siitä pehmenee kun annat kakun imeytyä pari pv

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran rouhin pähkinöitä ja lisäsin joukkoon leseitä. Tuli hyvä jauhotus.

Korppujauhoa voi tehdä tietty itsekin.

Joka kerta kun ostaa korppujauhoa ottaa päähän että ai niin, tää oli sitä marsunraksua...🙄

Vierailija
10/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sivele vuoka hyvällä oliviöljyllä niin, että pintaan tarttuu sokeri. Öljyä ei saa olla kuin sen verran mitä vuokaan tarttuu. Ja sokeria sen verran kuin tarttuu öljyyn. Tulee hyvä pinta. Käy kaikkiin kakkuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on kyse rengasvuoasta jossa on epätasainen pinta eikä sitä pysty leivinpaperoimaan, käytän rasva+vehnäjauho-yhdistelmää. Kaikissa muissa joissa vain mahdollista, käytän rasvaa+leivinpaperia.

Vierailija
12/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelijauhoja, on tosin hyvän haaskausta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teflonivuokia ei tarvitse jauhottaa.

Vierailija
14/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelijauhotan

Korpoujauhot teen itse niin ei oo liian karkeaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi jauhottaa millä vaan , mantelilastu,kookoshiutale,leseet ,puurohiutaleet ,mannaryyni .....

Vierailija
16/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmiit kaupan korpoujauhot on karkeita

Vierailija
17/17 |
05.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teen kuivakakun jauhotan sen vehnäjauhoilla. Näin tulee hyvä kakku

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän yksi