Voiko ketsuppia käyttää ruuan laitossa vai onko se vaan pöytämauste?
Kommentit (15)
Voi. Toimii hyvin esim. ruskeiden kastikkeiden kanssa. Mm. Nakki, jauheliha.
Vierailija kirjoitti:
Voi. Toimii hyvin esim. ruskeiden kastikkeiden kanssa. Mm. Nakki, jauheliha.
Nämä, sekä makkarakastike ja makkara-/nakkikeitto.
Hyvä pöytämauste, mutta enimmäkseen maustan sillä kyllä ruokaa.
Ei voi eikä saa käyttää. Tästä on ehdoton kielto STM:ltä ja THL:ltä.
Käytöstä luvassa sakkoja tai jopa vankeustuomio.
Vierailija kirjoitti:
Voi. Toimii hyvin esim. ruskeiden kastikkeiden kanssa. Mm. Nakki, jauheliha.
Vaaleasta pikasuurusteesta, rasvattomasta maidosta ja ketsupista saa oikein oivallisen ruskeakastikkeen!
Ketsupin etikkaisuus ja sokerisuus on hyvä lisä kastikkeissa loppuvaiheessa lisättynä.
jos vaan uskallat käyttää syötäväksi tarkoitettua.
Tietysti voi. Itse käytän usein ruskean nakki- tai jauhelihakastikkeen mausteena ja varmasti sopisi moneen muuhunkin.
Perunamuusin sekaan tulee sotkittua aterioinnin yhteydessä.
Lihapullien kanssa menee sinappi ja kurkku/punajuuri salaatti kyytipoikana.
Millainen maustekastike tai ketcshuppi eläkeikäiselle, ideoita?
Aivan sama, hämmästyttävää ettei aikuinen osaa päättää itse edes ketsupin käytöstä. Toiset puolestaan sanelee sääntöjä jollekin tyhmälle mitä minkäkin ruuan kanssa pitää syödä. Maista, päätä itse ja elä elämääsi.
Lihapullataikinaan, broilerin kastikkeeseen, makaroniruokiin, pizzaan, majoneesiin.
Se etikkaisuus ei siinä oikein toimi ruuanlaitossa ketsuppia käytettäessä. Mut jos sulla on punaisen nortin pitkäaikaistyrmäämät makunystyrät niin sit käy. Niinku sinappi kermakakkuun.
Kyllä minä käytän.