Jos ostaa tänä vuonna valmiiksi paistetun kinkun niin voinko kuorruttaa sen, käyttää uunissa että tulee pinta ja sitten jääkaappiin
josta syödään kylmänä (ei enää vakuumissa)? Säästäisi paistamisen sähköt mutta kuorrutukseni on joulun perinne ja bravuuri josta en halua luopua...
Kommentit (4)
Mikäpä estää? (Paitsi palstamammojen kateus kalliimpaa vaihtoehtoasi kohtaan...)
Vierailija kirjoitti:
En kyllä lämmittäisi kokonaista kinkkua enää tuossa vaiheessa, kun aiemmin paistettu ja jäähdytetty.
Niin minäkin ajattelin että tuskin säilyy sitten yhtä hyvin kuin normaalisti kotona paistettu kinkku. ap
Vierailija kirjoitti:
Mikäpä estää? (Paitsi palstamammojen kateus kalliimpaa vaihtoehtoasi kohtaan...)
Jaa kateus :D pakko kyllä sanoa että haluan kinkkuni sellaisena että parempi itse paistaa.
Ja kun se on kerran kalliimpi, niin paljonko on sen sähkön säästö?
En kyllä lämmittäisi kokonaista kinkkua enää tuossa vaiheessa, kun aiemmin paistettu ja jäähdytetty.